Ikean "mullistava, ruotsalainen nukkumistrendi" valloittaa maailmaa – ollut käytössä Suomessa jo iäisyyden

Englantilaisille täysin uusi, "mullistava idea" on käyttää kahta peittoa parisängyssä. 

Oletko koskaan lomamatkallasi huomannut, miten ihastuttavia suomalaiset pussilakanat ovat? Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa parisänkyyn saattaa kuulua vain yksi, iso peitto, joka on suojattu pelkällä lakanalla tai, mikä pahempaa, reiättömällä pussilakanalla

Nyt ruotsalainen huonekalujätti Ikea on alkanut mainostaa asiakkailleen "ruotsalaista nukkumistapaa", joka saattaa suomalaisista tuntua oudon tutulta. "Mullistava idea" kun on käyttää kahta peittoa parisängyssä. 

"Pariskunnat voivat nyt ostaa kaksi erillistä peittoa"

– Parisängystä tulee pian paljon mukavampi, kun pariskunnat voivat nyt ostaa kaksi erillistä peittoa, Ikea mainostaa uutta TOG-ether bundle- nimistä peittotarjoustaan, jossa ostaja saa kaksi yksilöllistä peittoa halvalla hinnalla.

Ikean tiedotteen mukaan ihmisistä 45 prosenttia sietää unettomia öitä, jotta kumppani saisi nukuttua mukavasti; 25 prosenttia kyselyyn vastanneista naisista siirtyi yöllä sohvalle nukkumaan.

– Ruotsalainen yritys haluaa auttaa brittejä nukkumaan voitokkaasti nukkumalla kuin ruotsalainen, Ikea sanoo.

Tarjous on voimassa vain Englannissa tiettyinä päivinä tammikuussa 2018.

Uniasiantuntija hehkuttaa "rakastavansa ideaa"

Kahden peiton taktiikka on todella tullut briteille yllätyksenä. Yahoon haastattelema uniasiantuntija hehkuttaa "rakastavansa ideaa".  Sivusto hehkuttaa, että asiantuntija "ei näe ajatuksessa mitään huonoa, paitsi sen, että ne (peitot) voivat näyttää hieman oudolta sängyssäsi".

Sivuston mukaan parin halailu "lämpimän peiton alla" kuitenkin selvästi vaikeutuu, jos peittoja on kaksi, ja haastatellun psykologin mukaan peitot voisivatkin ajan myötä "luoda etäisyyttä" parien välille hetkellä, joka voisi olla pyhitetty intiimille kohtaamiselle.

***

2:15

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja