Iivo Niskanen nieleskeli pettymystään Ylen haastattelussa – suksivalinta kismitti pronssimitalistia: ”Ei siitä tullut mitään”

Iivo Niskanen avasi Suomen mitalitilin hiihtämällä pronssille Seefeldin MM-kisojen perinteisen hiihtotavan 15 kilometrin kilpailussa. Niskanen oli kilpailun jälkeen pettynyt mies Ylen haastattelussa.

Suomalaistähti jäi kilpailun voittaneesta Norjan Martin Johnsrud Sundbystä 20,4 sekuntia. Ennakkosuosikkina kilpailuun lähtenyt Niskanen oli mitalitilin avaamisesta huolimatta silminnähden pettynyt. Suomalaistähti harmitteli omaa suksivalintaansa kilpailun jälkeen.

– Ei siitä oikein tullut mitään. Valitsin todennäköisesti kullan ja pronssin välistä suksen. Ei pitänyt yhtään missään vaiheessa. En pystynyt tekemään parempaa suoritusta. Luisto oli hyvä koko ajan, mutta ei mennyt ollenkaan niin kuin piti mennä, Niskanen harmitteli Ylen haastattelussa.

Niskanen oli kaksi kilometriä ennen maalia vielä 10 sekuntia kärkikolmikon takana, mutta Niskasen väkivahva loppu nosti suomalaistykin lopulta upeasti pronssille 2,4 sekunnin erolla neljänneksi jääneeseen Andrei Larkoviin. Niskanen antoi ladulla kaikkensa.

– Pystyin tekemään sellaisen suorituksen kuin omasta kropasta lähti irti. En olisi pystynyt tekemään kovempaa suoritusta, Niskanen kommentoi suoritustaan.

Lue myös:

    Uusimmat