KalPa-luotsi Tommi Miettinen tuhahti: "Annettaisiin pelaajien pelata"

Hugo Gallet jäähy 20 minuuttia 4:14
Video: KalPan Hugo Gallet täräyttää rajun taklauksen Pelicansin Elias Viléniin – ulosajo seurauksena 

KalPa tasoitti Liigassa puolivälieräsarjan Pelicansia vastaan keskiviikkona 2–2:een, kun joukkueet kohtasivat Niiralan montussa. Kuopiolaiset nappasivat voiton värikkäiden vaiheiden jälkeen lukemin 3–2. KalPan voittomaalin iski päätöserässä hyökkääjä Matyas Kantner.

Ottelun toisessa erässä nähtiin ikävä tilanne, kun KalPan Hugo Gallet taklasi vieraiden Elias Viléniä ulosajon arvoisesti. Taklaus tuli selkäpuolelta ja Vilen loukkaantui tilanteessa, eikä pystynyt jatkamaan kamppailua.

Puolivälieräsarjan jokaista ottelua ovat leimanneet lukuisat jäähyt. KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen toivoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, että jatkossa nähtäisiin vähemmän erikoistilannepelaamista.

– Toivon tämän sarjan ja molempien joukkueiden puolesta, että pelattaisiin enemmän viidellä viittä vastaan. Molemmat ovat hienoja joukkueita ja tässä on intensiivinen sarja menossa. Annettaisiin pelaajien pelata. Minun mielestäni ei tee oikeutta tälle pelille, että koko ajan mennään tyylillä ylivoima vastaan ylivoima. Tämä on ollut kuitenkin siistiä peliä. Kovaa mies miestä vastaan -pelaamista niin kuin playoffseissa kuuluu ollakin, Miettinen linjasi.

Lue myös:

    Uusimmat