HIFK pisti Lukon nyt todella ahtaalle – Ilves tokeni tyylillä Ässien horjutuksesta, KalPa tasoitti puntit

KalPa tekee 3-2 maalin 1:23
Videolla KalPan voittomaali illan Pelicans-ottelusta.

HIFK on enää voiton päästä välieräpaikasta, kun se kaatoi myös keskiviikkona Raumalla Lukon. Tampereella Ilves tokeni Ässien horjutuksesta, kun se oli kolmannessa puolivälierätaistossa parempi luvuin 4–1. Kuopiossa KalPa pisti puntit tasan Pelicans-sarjassa.

HIFK shokeerasi Lukkoa jo avauserässä, kun se tykitti kolme nopeaa maalia. Tämä päätti Lukon venäläisvahdin Artem Zagidulinin iltaman.

Lopun alkua tuli ilmoille, kun Iiro Pakarinen tykitti kolmannessa erässä IFK:n illan neljännen osuman.

Lukko kavensi, minkä jälkeen Pakarinen osui uudelleen.

HIFK vei kolmannen taiston nimiinsä lukemin 5–3. Tämä tietää sitä, että sarja on katkolla perjantaina Helsingissä.

Tampereella Ilves ja Ässät lähtivät kolmanteen puolivälieräotteluun tasatilanteesta. Ässät oli ollut parempi maanantain taistossa luvuin 5–2.

Ilves näytti hauista jo avauserässä, kun se eteni 3–0-johtoon.

Ässät kavensi toisessa erässä Jesse Joensuun maalilla. Se ei kuitenkaan auttanut, kun Joona Ikonen latasi kolmannessa erässä illan toisensa.

Ilvekselle 4–1-voitto. Täten se johtaa sarjaa nyt voitoin 2–1.

Kuopiossa KalPan ja Pelicansin taistossa nähtiin oikein kunnolla draamaa.

Pelicans siirtyi viiden minuutin ylivoimalla 2–1-johtoon, kun KalPan Hugo Gallet oli saanut ulosajon laitataklauksesta.

KalPa nousi tasoihin kolmannessa erässä Colby Sissonsin osumalla.

Eikä siinä vielä kaikki. Matyas Kantner latasi 3–2-maalin. Pelicans ei enää tästä toipunut.

Täten sarjan voitot ovat nyt 2–2.