Iina Kuustonen onnittelee isäänsä Mikko Kuustosta persoonallisella kuvalla – eräs someseuraaja vitsailee: "Lapset mukaan töihin -päivä"

5:04
Näyttelijäsiskokset hauskuuttivat samassa Putous Allstars-jaksossa: "Tuntuu turvalliselta, koska on aina se back up"

Mikko Kuustosella on tänään syntymäpäivä.

Muusikko Mikko Kuustonen täyttää tänään 62 vuotta. Kuustosen tytär, näyttelijä Iina Kuustonen onnittelee isäänsä Instagramissa hauskalla kuvalla, joka on otettu useampi vuosi sitten Rölli ja kultainen avain -elokuvan kuvauksista. Vuonna 2013 ensi-iltansa saaneessa elokuvassa Iinalla oli rooli Sähinä-menninkäisenä ja Mikon roolihahmo oli nimeltään Solisti.

Otoksessa isä ja tytär ovat pukeutuneet rooliasuihin.

– Paljon onnea Mikko Kuustonen, Iina kirjoitti ja lisäsi aihetunnisteiksi muun muassa Rölli-leffa sekä isä ja tytär töissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Iinan lisäämään yhteiskuvaan on tullut valtava määrä onnitteluita Mikolle.

– Lapset mukaan töihin -päivä, eräs someseuraaja vitsailee.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa juontaja-toimittaja Maria Veitola vieraili muusikko Mikko Kuustosen ja tämän puolison, koreografi Hanna Brotheruksen huvilalla Mäntyharjulla. 

Kuustonen ja Veitola puhuvat päivän aikana muusikon nuoruudesta ja tämän edesmenneestä äidistä. Kuustonen kertoo, että ollessaan nuori hänen äitinsä myi reseptivapaita lääkkeitä. Nuorena Kuustonen vietti itsekin runsaasti aikaa kotinsa eteisessä lääkkeitä myyden. 

Kun Kuustonen oli 16-vuotias, hänen äitinsä menehtyi syöpään. Hän kertoo käsitelleensä moneen otteeseen terapiassa tiukkaan iskostunutta ajatusta siitä, että hänen olisi pitänyt pelastaa äitinsä. 

– Kun ajattelee, että mun pitäisi pelastaa tämä ihminen, niin siitä tulee jälki, joka on semmoinen, että jokin homma epäonnistui. Siinä jää syyllisyys päälle. 

Kuustonen kertoo Veitolalle myös antaneensa äidilleen koskettavan lupauksen tämän sairastaessa. 

– Lupasin äidille, että keksin lääkkeen syöpään, mutta en ole vielä keksinyt. Vähän turhan iso lupaus.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja