Iina ja Minka Kuustonen nähdään yhdessä Putous Allstarsin ensimmäisessä lähetyksessä: "Ihanaa, että on sisko turvana"

5:04

Putous Allstars -kausi starttaa lauantaina 19.9. Ensimmäisessä puolitoistatuntisessa nähdään muun muassa siskokset Iina ja Minka Kuustonen. 

Putous Allstarsin uusi juontaja ja ensimmäisen livelähetyksen näyttelijäkokoonpano julkistettiin maanantaina 14.9. MTV Uutiset näytti tilaisuuden livenä. 

Uuden ja ainutkertaisen ohjelman juontajana nähdään Joonas Nordman ja ensimmäisessä livelähetyksessä tulevana lauantaina 19.9. nähdään muun muassa siskokset Iina ja Minka Kuustonen

Kuustoset kertoivat MTV Uutisten haastattelussa odottavansa jo innolla tulevaa lähetystä. 

– Tosi hauskalta tuntuu, että olemme molemmat samassa jaksossa. Kuin kotiin tulisi. Ei olla hirveästi yhdessä näytelty. No Kesäkaverit-leffa tehtiin. Ja mitä nyt lapsena pakotettiin vanhemmat katsomaan ylipitkiä esityksiämme, Iina Kuustonen paljastaa. 

– Tässä ohjelmassa on paljon jännittäviä elementtejä, koska moni asia tulee meille esiintyjillekin yllätyksenä. Ihanaa, että on sisko turvana, Minka Kuustonen sanoo. 

Iina Kuustonen kertoo, että erityisesti yksi näyttelijä ensimmäisen lähetyksen kokoonpanosta on hänelle erityisen tuttu. 

– Rikun (Nieminen) kanssa on aina hauskaa tehdä töitä. Riku on minulle sellainen luottotyökaveri. Olemme opiskelleet samaan aikaan 16 vuotta sitten. 

Minka Kuustonen arvostaa erityisesti sitä, että ohjelmassa paitsi näyttelevät vanhat Putous-konkarit, mutta sen lisäksi tuotannossa hääräävät entiset putouslaiset.

– Tuntuu hienolta, että tässä on niin kovia Putous-konkareita. Riku Nieminen on ohjaamassa, Essi Hellén on tuottamassa ja Joonas Nordman juontamassa, Minka kommentoi. 

Tulevana sunnuntaina Putous Allstarsissa tullaan näkemään vanhoja sketsihahmoja, mutta varsinaista sketsihahmokilpailua ei tänä vuonna järjestetä. 

– Paljon ei voi paljastaa. Vanhoja hahmoja tulee ainakin käymään ja yllätyksiä on myös meillekin. Sketsihahmokilpailua ei sellaisenaan nähdä, sen takia me tähän varmaan suostuttiin, Iina Kuustonen vitsailee. 

Putous Allstars alkaa lauantaina 19.9. kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja