Jymy-yllätys! Joonas Nordman hyppää Putous Allstarsin juontajaksi: "Tämä on rooli, jota en ole vielä tässä ohjelmassa kokenut"

2:36
Joonas Nordman on nähty juontajana aiemmin hänen omassa ohjelmassaan Joonas Nordman show'ssa.

Putous Allstars kuvataan liveyleisön kera, mikä voi juontaja Joonas Nordmanin mukaan tuntua jopa yllättävän oudolta koronakevään jälkeen.

Näyttelijä-koomikko Joonas Nordman hyppää Putous Allstars -ohjelman juontajan pestiin. Ohjelma alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 19. syyskuuta.

Nordman odottaa tulevaa juontotyötään mielenkiinnolla. Mies on toiminut Putouksessa aiemmin näyttelijänä, ohjaajana sekä käsikirjoittajana, mutta juontajana häntä ei olla nähty ohjelman parissa koskaan aiemmin. Tällä kaudella Nordman myös keskittyy ainoastaan työhönsä juontajana.

– Tavallaan tämä on ihan linjassa sen kanssa, että on taas jotain uutta, mutta en sitten tiedä mitä seuraavaksi tämän parissa tekisi. Alkaa olla kaikki semmoiset hommat, mitä minä jotenkin osaan olla tehtynä, että tämä on rooli, jota en ole vielä tässä ohjelmassa kokenut, Nordman pohtii MTV Uutisten haastattelussa.

Jännittäväksi juontotyön tekee tällä kertaa Nordmanin mukaan se, että Putouksessa studiossa on paikalla yleisöä. Viime keväänä Nordman juonsi omaa Joonas Nordman Show-ohjelmaansa, joka jouduttiin kuvaamaan ilman yleisöä yllättäen pahentuneen koronatilanteen takia.

– Yleisön reaktiot voivat olla yllättävänkin oudon tuntuisia siinä, Nordman pohtii.

Nordman uskoo Putous Allstarsin herättävän runsaasti kiinnostusta ohjelman katsojienkin keskuudessa. Myös kaikille tekijöille ohjelma on tällä kertaa entuudestaan tuttu tavalla tai toisella, mutta uudenlaisten kokoonpanojen syntyminen sekä jaksoittain vaihtuvat porukat luovat Nordmanin mukaan tutulle ohjelmalle uudenlaisen vivahteen.

Ohjelman luonteeseen ovat perinteisesti kuuluneet myös yllätykset, joita todennäköisesti nähdään myös tulevalla, uudella kaudella. Vaikka yleensä juontaja pitääkin kaikkia ohjelman lankoja käsissään, on myös mahdollista, että juontaja joutuu jakson aikana täysin yllätetyksi. Nordman myöntää, ettei ole vielä juurikaan miettinyt tätä, vaikka kyseistä ohjelmaa tehtäessä kaikki todella on mahdollista.

– Täytyy varmaan koko ajan olla vähän varpaillaan.

Putous Allstars alkaa lauantaina 19. syyskuuta MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja