IFK murskaavassa vireessä Helsingissä – Ässät nousi voittoon Olli Lindholmin muisto-ottelussa

Helsingin IFK palasi takaisin voittojen tielle SM-liigassa, kun se voitti Vaasan Sportin 5-2-lukemin keskiviikkoiltana Helsingissä.

Ottelun aikana IFK julkisti kolme jatkosopimusta, kun Lennart Petrell sekä Ville Varakas jatkavat seurassa kaksi seuraavaa kautta ja Markus Kankaanperä jatkaa yhden kauden.

IFK meni toisessa erässä 1-0-johtoon Erik Thorellin osumalla, mutta Sport nousi tasoihin Valtteri Viljasen maalilla.

Alle minuuttia myöhemmin IFK järjesti kunnon tehohetken, kun 38 sekunnin sisään Sport-maaliin osuivat Joonas Rask sekä Anton Lundell.

Rask viimeisteli illan toisen osuman päätöserässä vanhanaikaisella ja vei IFK:n 4-1-johtoon. Sport nousi vielä kahden maalin päähän Toni Kallelan osumalla, mutta tämän lähemmäksi se ei päässyt. Johan Motin viimeisteli 5-2-maalin tyhjään maaliin.

Voittonsa ansiosta IFK nousi sarjassa seitsemänneksi. 

Ässät nousi voittoon HPK:ta vastaan

Ässät palasi voittojen tielle SM-liigassa, kun se voitti HPK:n 4-3-lukemin Porissa.

Ennen ottelun alkua kunnioitettiin Yö-yhtyeen laulajan Olli Lindholmin muistoa. Ässät näytti ensin muisteluvideon Lindholmista, jonka jälkeen pidettiin hiljainen hetki hänen muistolleen.

HPK aloitti ottelun räväkästi ja meni nopeasti 1-0-johtoon, kun Niklas Friman onnistui maalinteossa.

Ässät nousi erän aikana vielä tasoihin, mutta HPK meni 2-1-johtoon Henri Kannisen toisen erän osumalla. Osuma oli Kanniselle tämän kauden ensimmäinen.

HPK lisäsi johtonsa kahteen maaliin päätöserässä, kun Otto Paajanen onnistui maalinteossa alivoimalla. Osumaan upean esityön tehnyt Teemu Turunen nousi yksinään SM-liigan pistepörssin kärkipaikalle. 

Ässät nousi kuitenkin vielä tasoihin, kun Jyri Marttinen viimeisteli kaksi maalia. Jatkoajalla voittomaalin Ässille laukoi Niklas Appelgren, jolle osuma oli toinen illan ottelussa.

TPS kukisti JYPin

Turun Palloseura otti kolmannen peräkkäisen voittonsa SM-liigassa, kun se voitti JYPin 4-1-lukemin.

JYP meni ensimmäisessä erässä 1-0-johtoon Robert Rooban osumalla, mutta TPS nousi toisessa erässä tasoihin Petrus Palmun kauden neljännellä osumalla.

TPS meni kolmannessa erässä 2-1-johtoon, kun Teemu Väyrynen onnistui maalinteossa. Ennen Väyrysen osumaa JYPin Jake Newton pääsi läpiajoon, mutta ei onnistunut maalinteossa. Seuraavasta hyökkäyksestä Väyrynen iski johtomaalin. 

Alle minuutti myöhemmin TPS:n uusin hankinta Aleksi Salonen viimeisteli ensimmäisen osumansa turkulaisjoukkueen paidassa ja vei TPS:n 3-1-johtoon.

Lauri Pajuniemi laukoi vielä tyhjään maaliin loppulukemiksi 4-1.

Lue myös:

    Uusimmat