Mainos

Hyvinkään ampumisesta selvinnyt, syöpään sairastunut naispoliisi: "Kesä ei todellakaan mennyt niin kuin piti"

Hyvinkään ampumisessa vuonna 2012 loukkaantunut poliisi Heidi Foxell sairastui kesän kynnyksellä leukemiaan. Tätä ennen Foxell oli viettänyt peräti 1300 päivää sairaalassa ampumisesta johtuneiden pitkien hoitojaksojen takia. Nyt Foxell on pitkästä aikaa kirjoittanut blogissaan kesän kuulumisiaan.

Foxellin sairastumisesta leukemiaan kertoi viime keväänä Helsingin Sanomien Kuukausiliite, joka julkaisi laajan jutun Foxellin elämästä.

– Tuntuuhan tämä kohtuuttomalta, Foxell sanoi tuolloin Kuukausiliitteen haastattelussa.

Kaksi päivitystä blogissa

Tuon haastattelun jälkeen Foxellista ei ole kuulunut julkisuudessa mitään. Hän on viettänyt kesän sairaalassa syöpähoitojen takia. Viime kuun lopulla hän on jälleen kirjoittanut blogiinsa kaksi kirjoitusta, joissa hän kertoo kuulumisiaan.

– Kesä ei ole todellakaan mennyt niin kuin piti. Kaikki siis aivan kaikki on mennyt pilalle. Vietin jokaisen hetken sairaalassa toukokuun lopulla löydetyn leukemian takia. Se tuli aivan puun takaa, niin ku aivan suorilta jaloilta tipuin syvään syvään pimeään kuiluun. Näin masentunut en ole pitkään aikaan ollut. Tuntuu et mikään ei tunnu miltään ja kukaan ei tiedä miltä musta tuntuu. Nytkin itkua vääntäen mietin, mitä kaikkee oon menettäny. Jotkut asiat on niin turhia tiedän sen itsekin, että asiat voisi olla paljo huonomminkin. Kaikki tunteet tuntuu ylitsepääsemättömiltä ja sata kertaa suuremmilta mitä aikaisemmin, Foxell kirjoittaa blogissaan.

"En vois koskaan luovuttaa"

Foxell kertoo, miten moni suomalainen on kysynyt häneltä, miten ihmeessä hän jaksaa päivästä toiseen kaikkien näiden koettelemusten jälkeen.

– Niin moni kysyy miten mä jaksan tätä höykytystä, vastaan aina että pakko jaksaa ei oo muuta vaihtoehtoo. Hirveen usein nykyään tekee mieli luovuttaa, mutta kun sitä miettii uudestaan ja joka kantilta en vois koskaan luovuttaa. En vois tehdä sitä läheisilleni ja etenkään ittelleni, Foxell kirjoittaa.

Foxell ei kuitenkaan kerro kirjoituksessaan, miten kesällä tehdyt syöpähoidot ovat tehonneet.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti. 

Voit lukea Foxellin blogia täältä. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja