Hyundai-pomo lyö painetta Teemu Suniselle – suomalaiskuskilla edessä kunnon näytönpaikka

Hyundai-pomo latasi paineita – Teemu Suninen korkein odotuksin toiseen ajopäivään 2:54
Teemu Suninen kommentoi perjantain suorituksiaan. Videolla myös tallipäällikkö Cyril Abiteboulin kommentit suomalaiskuskiensa otteista.

Teemu Suninen saa viimein kunnon näytönpaikan myös lauantain ajopäivänä yllettyään Chilen MM-rallissa toiselle sijalle avauspäivän kuudella erikoiskokeella.

Suninen starttaa lauantaihin vain 4,2 sekunnin takaa-ajomatkalla kisaa johtavaan M-Sportin Ott Tänakiin.

Hyundain tallipäällikkö Cyril Abiteboul lataa kovia odotuksia suomalaiselle. Tämä on tiimin ykköstoivo nyt, kun Esapekka Lappi on sivussa perjantain rajun ulosajonsa jälkeen. Thierry Neuville on neljäntenä lähes puoli minuuttia kärkeä perässä.

– Hän ajoi erittäin hyvin, ja se on todella tärkeää, kun tiimi menettää auton, Abiteboul kehui Sunista viitaten Lapin keskeytykseen.

– Meillä on vielä kaksi autoa, ja hän onnistui ajamaan ilman virheitä heikosta tilanteesta huolimatta, Abiteboul jatkoi.

Seuraavaksi edessä on kunnon näytönpaikka. Suninen on aloittanut edellisetkin rallit hyvin, mutta heikomman ajopaikkansa takia lauantain suoritukset ovat kärsineet. Nyt sitäkään vaikeutta ei ole.

– Hänen ajopaikkansa oli tietysti hyvä, mutta niin se on lauantainakin. Hän on ollut erittäin vahva perjantaisin Virossa ja Suomessa, joten on mielenkiintoista nähdä, pystyykö hän ottamaan askeleen eteenpäin lauantaina. Se on yksi tavoitteista hänen kohdallaan tähän viikonloppuun, Abiteboul kommentoi.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat