Hyökkääjälupauksen loukkaantuminen vauhditti kehnoa iltapuhdetta – Jukurit-luotsi tylynä: "Anteeksiantamatonta"

Jukurit koki tylyn 2-5-tappion Ilvekselle tiistain SM-liigakierroksella. Joukkueen päävalmentaja Pekka Kangasalusta tylytti omiaan ottelun jälkeen rajusti.

Jukureiden ottelu sai ikävän käänteen jo avauserässä, kun 18-vuotias Patrik Puistola loukkaantui Ilveksen Panu Miehon rajun taklauksen seurauksena. Joukkueet pelasivat kaksi erää tasaisesti, mutta päätöserässä Ilves takoi neljä maalia Jukureiden verkkoon, mikä sai Kangasalustan vihaiseksi.

– Me olimme huonoja ennen Patun loukkaantumista. Ei tuosta jäänyt mitään käteen. Joukkue ei ole minun aikanani ikinä luovuttanut, mutta tänään luovutettiin ihan selkeästi viimeisessä erässä. Se on anteeksiantamatonta, Kangasalusta tylyttää ottelun lehdistötilaisuudessa.

Perjantaisen itsenäisyyspäivän kunniaksi juhlallisissa peliasuissa pelannut Jukurit ei saanut ammennettua lisäpuhtia erityisestä ottelutapahtumasta. Kangasalusta jakaa kritiikkiä varsinkin joukkueensa nuoriso-osastolle.

– 80 vuotta sitten ovat tietyt herrat tehneet isoja asioita sen eteen, että saadaan olla täällä. Me ei oltu valmiita tekemään, mitä historian havinassa on joskus tehty. En tiedä, tietävätkö nykynuoret enää, mikä arvo sillä on. Ei muuta kuin pleikkari käteen ja kotiin pelailemaan, Kangasalusta sanoo.


Lue myös:

    Uusimmat