Hyökkääjäjärkäleeltä herkistävä teko EM-kisoissa – "He pelastivat ystäväni hengen"

6:45
Belgian ja Tanskan joukkueet tekivät kunniaa Christian Eriksenille maiden torstaisessa EM-kohtaamisessa.

Ottelussa Huuhkajia vastaan sydänpysähdyksen kokeneen Christian Eriksenin seuratoveri Belgian Romelu Lukaku kävi halaamassa Tanskan päävalmentaja Kasper Hjulmandia joukkueiden välisen EM-ottelun jälkeen.

Tunteikkaassa ottelussa tehtiin kunniaa Eriksenille ottelun kymmenennellä minuutilla. Belgian pelaajat pelasivat pallon ulos kentältä ja molemmat joukkueet taputtivat tanskalaistähti Eriksenille. Ottelun päätyttyä nähtiin tunteikas hetki, kun Lukaku meni halaamaan Tanskan päävalmentaja Hjulmandia.

– Sanoin hänelle, että kunnioitan heitä todella. He pelastivat ystäväni hengen. Olen kiitollinen heitä kohtaan, koska hän on elossa. Christian on hyvä ystävä, Lukaku sanoi Expressenin mukaan.

– Ajattelin häntä paljon. Ensimmäisellä puoliajalla minun piti laittaa tunteeni sivuun, mutta se oli vaikeaa. Toisella puoliajalla heräsin ja tuntui, että teoillani oli vaikutusta, Lukaku jatkoi.

191-senttinen Lukaku oli sitä mieltä, että ottelu olisi voinut päättyä miten tahansa. Hän oli todella vaikuttunut Tanskasta.

– Heidän osoittamansa luonne oli fantastista. He olisivat ansainneet tänään enemmän, Lukaku totesi.

Lukakun teko kosketti tanskalaisluotsi Hjulmandia.

– Sillä oli iso vaikutus. Sanon, että jalkapallo on yksi kauneimmista asioista maailmassa ja se yhdistää kaikki ihmiset ympäri maailman. Etnisyydellä tai uskonnolla ei ole mitään väliä. Maailman perusasiat voi oppia jalkapallon kautta, Hjulmand sanoi.

– Lukaku on hyvä ystävä Christianille ja hieno ihminen. Kaikki, jotka ovat tekemisissä jalkapallon kanssa pitävät yhtä ja se näkyi tässäkin tapauksessa, Hjulmand jatkoi.

EM-kisojen B-lohkossa on vielä jäljellä päätöskierros. Tanska kohtaa omassa ottelussaan Venäjän ja Huuhkajat pelaa Belgiaa vastaan.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja