Huvipuistolaite jumittui yläilmoihin: Työntekijä suojeli nuorta tyttöä kymmenen metrin korkeudessa

Hurja tilanne tallentui videolle: Karnevaalialueen työntekijä suojeli tyttöä laitteen hajottua kesken kierroksen 1:18
Silminnäkijä kuvasi hurjan tilanteen karnevaaleilla Texasissa.

Texasissa tapahtui hurja tilanne, kun karnevaalialueen työntekijä roikkui 10 metrin korkeudessa huvipuistolaitteen hajottua kesken kierroksen.

Nuori tyttö joutui hengenvaaralliseen tilanteeseen Groves Pecan -festivaaleilla Texasissa viime viikonloppuna. Tapauksesta uutisoi muun muassa Fox News.

Silminnäkijän kuvaamalla videolla näkyy, kuinka 10 metrin korkeuteen nouseva akselinsa ympäri pyörivä huvipuistolaite oli jumittunut vikatilaan yläilmoihin. Laitteen työntekijä jäi roikkumaan avonaisesta luukusta.

Turvaluukku oli jäänyt auki

Työntekijä oli juuri auttanut 12-vuotiasta tyttöä "The Bullet" -nimisen laitteen kyytiin, kun raju tuulenpuuska pyöräytti hytin yläilmoihin. Laitteen turvaluukku jäi tilanteessa auki ja kyydissä ollut pikkutyttö oli vaarassa pudota.

Työntekijän oli onnistunut tilanteessa kiivetä laitteen kyytiin ja yritti saada laitteen turvaluukkua suljettua. Silminnäkijöiden mukaan mies ehti roikkua laitteen kyydissä kahdesta kolmeen minuuttia, ennen kuin onnistui jalallaan pakottamaan luukun kiinni.

– Kaikilla oli vain puhelimet esillä, silminnäkijä kuvaili tilannetta

Tilanteen turvaaminen ei olisi voinut käydä mieheltä hetkeäkään liian aikaisin, sillä laite pyörähti akselinsa ympäri niin, että kyytiläiset pääsivät takaisin maan pinnalle. 

Tapauksesta selvittiin ilman tapaturmia, mutta laite suljettiin loppupäiväksi. 

Voit katsoa silminnäkijän kuvaaman videon hurjasta tilanteesta yltä.

Lähteet: Storyful/Reuters ja Fox News

Lue myös:

    Uusimmat