Huuhkajien tähtivahti Lukas Hradecky paljastaa mahdollisen uhkakuvan tulevassa ottelussa: "Meidän pitää välttää se"

Lukas Hradecky odottaa Liechtenstein kamppailua kuin kuuta nousevaa:"Kaikki haluaa tehdä tästä unohtumattoman viikon" 1:58
Videolla Lukas Hradeckyn haastattelu.

Huuhkajien ykkösvahti Lukas Hradecky odottaa malttamattomana mahdollista EM-kisapaikan varmistusta Liechtensteinia vastaan. Hradecky kertoi MTV Urheilun haastattelussa, millä tavalla Liechtenstein on aiemmissa otteluissa onnistunut. 

Hradecky muistuttaa, että vaikkakin vastassa on yksi jalkapallomaailman lilliputeista, niin ei voi lähteä leijailemaan tai ylilatautumaan. Avainsanana Hradeckyn mukaan tällä viikolla on normaalius.

– Kaikki haluavat tehdä tästä unohtumattoman viikon. Minäkin olen ollut täpinöissäni viimeiset viikot ja yrittänyt pelata nuo pelit pois alta. Huuhkajat-biisejä on kelailtu ja katseltu. He ovat todistaneet vaarallisuutensa. Rive (Markku Kanerva) näytti meille heti alkuviikosta ne vaarallisimmat klipit. Aisteja terävöitettiin aika nopeasti. Emme jää lepäämään laakereillemme, Hradecky sanoo.

Liechtenstein on pelannut näissä karsinnoissa kaksi tasapeliä ja hävinnyt kuudesti. Tasapeleihin se on yltänyt kotiottelussa Armeniaa ja vieraissa Kreikkaa vastaan. Leverkusenia edustava suomalaisvahti kertoo, missä asiassa Liechtensteinia vastaan pitää olla erityisen tarkkana. 

– He ovat saaneet pahimmat paikkansa siitä, kun vastustaja on pyörittänyt peliä ja on tullut purkupallo, johon hyökkääjät ovat päässeet käsiksi. Sieltä on se tasapaino puuttunut ja he ovat päässeet nopeina pelaajina karkuun linjan taakse. Meidän pitää välttää se. Siellä ei saa lusmuilla, Hradecky kertoo.

Huuhkajat kohtaa perjantain Liechtensteinin Telia 5G Areenalla kello 19. 

Yllä olevalla videolla Lukas Hradeckyn haastattelu.

Lue myös:

    Uusimmat