Huuhkajien tähtipelaaja tähyää suuremmille viheriöille – saanut jatkotarjouksen seuraltaan: "En ole vielä vastannut siihen"

Huuhkajien tähtitoppari Paulus Arajuuri on esittänyt mainioita otteita maajoukkueessa sekä seurassaan Bröndbyssä. Arajuurella on sopimus katkolla tämän kauden jälkeen, eikä ole vielä varmaa, missä hän jatkaa uraansa. MTV Urheilu tavoitti Arajuuren FC Interin ja Bröndbyn välisen Eurooppa-liigan karsintaottelun jälkeen.

Tanskalaisseurasta on aiemminkin lähtenyt suomalaispelaajia suurempiin ympyröihin. Huuhkajien nimekkäimmät pelaajat, Norwichia Englannin Valioliigassa edustava Teemu Pukki ja Saksan Bundesliigan Leverkusenin paidassa pelaava Lukas Hradecky käyttivät molemmat Bröndbytä ponnahduslautana omalla urallaan. Se ei ole mahdottomuus, että Arajuuri saatettaisiin nähdä suuremmilla pelikentillä.

– Tilanne on se, että Bröndby on tehnyt jatkotarjouksen ja en ole vielä siihen vastannut. Minulla on viisi kuukautta sopimusta jäljellä. Aika näyttää, mitään ei ole vielä päätetty suuntaan tai toiseen, Arajuuri kertoo.

Arajuurella ei kuitenkaan ole tietoa siitä, että missä ura voisi jatkua, jos ei Tanskassa.

– Siitä minulla ei ole harmainta aavistusta. Jotain tarjouksia on tullut, mutta ne ovat niin alkuvaiheessa, että parempi, ettei sano yhtään mitään, Arajuuri toteaa.

Bröndby on aloittanut kauden mallikkaasti, se voitti avausottelussa Silkeborgin ja nappasi FC Interiä vastaan jatkopaikan Eurooppa-liigan karsinnoissa. Myös maajoukkueella kulkee hyvin, sillä on edessä tärkeät EM-karsintojen kotiottelut Kreikkaa ja Italiaa vastaan syyskuussa.

– Fantastisia pelejä, varsinkin kun ollaan pelattu meidät tällaiseen tilanteeseen. Ei voi olla kuin kiitollinen, että on tuollaisia pelejä edessä ja niissä on iso panos. Ei malta odottaa, Arajuuri sanoo.

Bröndbyssä pelaa Arajuuren lisäksi muitakin suomalaisia, sillä Helmareiden Olga Ahtinen ja Ria Öling edustavat tanskalaisseuraa.

Lue myös:

    Uusimmat