Huuhkajien rangaistuspotkun taistellut sankari avasi kohutilanteen

Suomen jalkapallomaajoukkueen maukkaassa Kreikka-voitossa paikkansa täytti koko porukka, mutta ikiliikkuja Glen Kamara ansaitsee silti erityismaininnan. Mies tuntui olevan vähän kaikkialla, oikeissa paikoissa oikeisiin aikoihin.

Kolme pistettä lopulta tuoneessa tilanteessakin Kamara oli oikeassa paikassa. Nimittäin Ratinan nurmella ja Kreikan rangaistusalueen sisällä, Dimitris Kourbelisin sinne saattamana. Seuranneen rangaistuspotkun pisti varmasti sisään Teemu Pukki, Suomi piti maalin johtonsa ja otti erittäin tärkeät EM-karsintapisteet.

Pelin jälkeen kreikkalaisleirissä muristiin pikkutuomiosta. Se ei tietenkään mitään auttanut eikä muuttanut, mutta oliko kreikkalaismielipiteellä pohjaa, Glen Kamara?

–  Kyllä siinä tunsi kontaktia. Oli se rankkari. Totta kai pilkut tuovat aina kiistelyä, mutta sellaista se on. Mutta joo, tunsin kontaktia ja kaaduin nurmen pintaan, Kamara tiivisti tapauksen.

Seuraava haaste Kamaralla on vielä työteliäämpi. Sunnuntai-iltana Ratinan nurmelle astelee Italia, karsintalohkossaan ainoana Suomen voittanut ja pistemenetyksittä oleva jalkapallomahti. Kamara on kuitenkin valmis kenties hyvinkin hikiseksi äityvään iltapuhteeseen.

–  Meillä ei ole mitään hävittävää, mutta nälkää pitää olla ja kentällä on annettava parastaan, skottiseura Rangersissa pelaava 23-vuotias keskikenttämies paaluttaa lähtökohdat sunnuntaihin.

Lue myös:

    Uusimmat