Huuhkajat jyllää kohti EM-kisoja! Teemu Pukki teki sen taas – Kreikka on lyöty!

Suomi jatkaa vahvassa kurssissa kohti jalkapallon EM-kisoja, kun nyt Huuhkajilta sai köniinsä Kreikka lukemin 1–0. Tampereen Ratinalla pelatun EM-karsintaottelun ainoan maalin niittasi rangaistuspotkusta Teemu Pukki.

Jo avausjaksolla Suomen paras paikka oli aueta Pukille. Glen Kamara jakoi oivan syötön vasempaa laitaa spurtanneelle Jasse Tuomiselle, ja Tuominen haki pian Pukkia maalilta. Pukki ei kuitenkaan päässyt ampumaan kunnolla kreikkalaispuolustuksen ahdistamana.

35. minuutilla Huuhkajien maalivahdilla Lukas Hradeckylla oli pienoisia vaikeuksia torjua Kostas Stafylidisin kovaa ja ilkeästi pompannutta kaukolaukausta, mutta luvut säilyivät nollissa.

Kreikan pelaajat esittivät monin paikoin kovia otteita sääntöjen rajamailla. Toisen jakson alussa se kostautui, kun Dimitrios Kourbelis kaatoi Glen Kamaran rangaistusalueella ja Suomi sai rangaistuspotkun. Sitä antamaan asteli maalintekijän taitonsa Englannin Valioliigassakin osoittanut Teemu Pukki, jonka varma laukaus saatteli pallon oikeaan alakulmaan.

J-lohkoa johtaa kaikki viisi otteluaan voittanut Italia, jolla on kasassa 15 pistettä. Suomi on vakaasti lohkokakkosena 12 pinnalla. Seuraavana lohkossa oleva Bosnia ja Hertsegovina on seitsemässä pisteessä.

Bosnian jälkeen seuraavilla sijoilla olevat Armenia kuudella pisteellä ja Kreikka neljällä pojolla.