Huuhkajien keskikentän päällikkö talutettiin kentältä – ottelun jälkeen julkaistiin huolestuttava kuva

Kaan Kairinen iloitsi Huuhkajien voittoa – tässä parannettava Tanskaa vastaan 2:45
Huuhkajat otti Kazakstanista merkittävät kolme pistettä – Kaan Kairinen analysoi tärkeän voiton annin

Tshekkiläinen Sparta Praha otti kyproslaisesta Arisista Eurooppa-liigan lohkovaiheen avauskierroksella 3–2-voiton, mutta Huuhkajien ja keskikenttäpelaaja Kaan Kairisen kannalta illasta muodostui lyhyt ja huolestuttava.

Alku oli suotuisa sekä Sparta Prahalle että Kairiselle, jonka antamasta kulmapotkusta Ladislav Krejci viimeisteli kotijoukkueen ensimmäisen maalin.

Ottelua oli pelattu puoli tuntia, kun Kairinen istahti nurmen pintaan ja piteli vasenta nilkkaansa. Huuhkajien edellisissä otteluissa Kazakstania ja Tanskaa vastaan täydet minuutit pelannut Kairinen talutettiin kentältä pian kivuliaasti ontuvana.

Ottelun jälkeen Sparta Prahasta uutisoiva Twitter-sivusto julkaisi kuvan kävelykepeillä edenneestä Kairisesta.

– Katsotaan, miten tutkimukset etenevät. Näitte itse, ettei tilanne näyttänyt kovin hyvältä, Sparta Prahan tanskalaisvalmentaja Brian Priske sanoi ottelun jälkeen tsekkiläisen Sportin haastattelussa.

Hurjia kehitysloikkia Tshekin suurseurassa ottanut Kairinen on edistynyt pelaajana niin monipuolisena syöttäjänä, pelin rytmittäjänä kuin pallojen riistäjänäkin. Kairisesta on lyhyessä ajasta tullut Huuhkajien tärkein keskikenttäpelaaja Rasmus Schüllerin ohella.

Huuhkajat kohtaa elintärkeissä EM-karsintaotteluissa kolmen viikon kuluttua vieraskentällä Slovenian ja sen jälkeen kotikentällä Kazakstanin.

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat