Mainos

Hurstin joulujuhlissa ollut Esko kiittelee: Ihmiset osaavat käyttäytyä kun on tilaa kaikille

Joululaulut toivottivat väen tervetulleeksi Messukeskukseen, missä järjestettiin Heikki Hurstin vähävaraisten joulujuhlat nyt ensimmäistä kertaa.

Hurstin perinteiseen joulujuhlaan osallistui tänä vuonna järjestyksenvalvojien arvion mukaan arviolta 1200-1500 ihmistä. Yksi vieraista oli Esko.

– Olen käynyt Kisahallissa joulujuhlissa monet kerrat Veikko-vainaan aikanakin. Se Veikko oli hyvä ihminen, Esko muistelee.

Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:n työn jatkajan, Heikki Hurstin tunnelmat juuri ennen jouluaterian alkua olivat hyvät, mutta jännittyneet.

– Haastetta tässä on kun on uudet tilat, miten  kaikki onnistuu ja järjestyy. Miten ihmiset löytää tänne, kun on tottunut kisahalliin kulkemaan vuosikaudet, Hursti kertoo.

Esko oli tiloihin tyytyväinen ja hän kehuikin vuolaasti tämän vuoden järjestelyjä.

– Tämä on parempi paikka. Täällä ihmiset osaa käyttäytyä kunnolla, kun täällä on tilaa kaikille syödä. Pöydässä voi sitten seurata sitä ohjelmaa, Esko perustelee.

1:40

Vaihto Kisahallista isompaan Messukeskukseen oli ajankohtainen.

– Kisahalli oli jo niin pieni. Jouduttiin jättämään porukkaa pois sieltä ja päästämään heidät vähän ajan kuluttua taas syömään, kun ruokailu alkoi. Tilat olivat auttamatta pienet ja olemme tosi onnellisia, että tämä tila tuli mahdolliseksi, Heikki Hursti vahvistaa.

Jouluaterian mahdollisti noin 120 hengen vapaaehtoisjoukko. Juhlassa vieraili myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Ruokailun lisäksi ohjelmassa oli juhlaväelle musiikkia ja esiintyjiä.

– Tämä on siinäkin mielessä hyvä juhla, kun paikalle tulee Paula Koivuniemi laulamaan ja CatCat myös. Lapin tytöt, olen nimittäin itsekin pohjoisesta kotoisin, Esko hymyilee.

Katso Heikki Hurstin mietteet perinteisen joulujuhlan järjestämisestä ja haasteista videolta alta:

2:34

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.