Hurstin avustukset menivät kuin kuumille kiville – varaston tyhjennys houkutteli paikan päälle myös avun tarpeessa olevan Roosa-Marian: "Rahat eivät riitä mihinkään"

Hurstin varasto tyhjeni apua tarvitseville – Heikki ja Sini Hursti kertovat, kuinka uutisointi rahapulasta käänsi suunnan parempaan 5:34
MTV Uutiset Live seurasi tänään, kun Hurstin valinnan tavaroita lahjoitettiin apua tarvitseville.

Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyön eli tuttavallisemmin Hurstin valinnan varasto tyhjennettiin tänään Helsingin Mellunmäessä. Tavarat annettiin apua tarvitseville. MTV Uutiset  tavoitti paikan päälle saapuneen Roosa-Maria Hossainin, joka kertoi vaatteiden tulevan tarpeeseen.

– Täällä on toppeja tyttären tytölle ja kesähattuja. Boksereita ja sukkia löytyy. Vaikka mitä hyvää tavaraa, kertoo Roosa-Maria Hossain ja näyttää löytöjään kameralle.

"Ruokaan menee suurin osa rahoista"

Hän on aiemmin käynyt myös Hurstin leipäjonossa.

– On hyvä, että vähävaraiset saavat ilmaiseksikin jotakin, eikä aina tarvitse kaikesta maksaa. Minäkin joudun joka asiasta maksamaan, eivätkä rahat riitä mihinkään. Ruokaan menee suurin osa rahoista, eikä vaatteisiin oikein jää mitään, Hossain kertoo.

– Avun tarvetta on ja tarpeeseen tulevat, hän jatkaa.

Hossain haluaa lähettää päättäjille omat terveisensä.

– Voisivat itsekin tulla tänne tonkimaan ja katsomaan, että mitä vähävaraiset täältä ottavat. En itse ole hirveän vähävarainen, mutta en kyllä mikään kauhean rikaskaan ole. Lapsiperheet tarvitsevat apua ja meillä on monta lasta. Vaatteita kun saa ilmaiseksi, niin totta kai ottaa mielellään, Hossain sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat