Hurja väite: Zlatan Ibrahimovicia juonittiin Real Madridiin – Zinedine Zidane asettui poikkiteloin

Zlatan Ibrahimovic sai oman patsaan Malmöhön – tähti ehdotti koululaisille vapaapäivää patsasjuhlan kunniaksi 1:16
Videolla Zlatan Ibrahimovicin patsaan julkistus Malmössä.

Jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovicia juonittiin Real Madridiin, mutta seuran päävalmentaja Zinedine Zidane asettui kaupan tielle, kertoo espanjalaislehti Diario Gol.

MAINOS

La Liga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Diario Golin mukaan agentti Mino Raiola tarjosi Ibrahimovicia, 38, Real Madridille aiemmin tänä vuonna ja Realin puheenjohtaja Florentino Pérezillä oli kiinnostusta ruotsalaistähden palveluksia kohtaan.

Agentti vakuutti, että Ibrahimovic ei tulisi aiheuttamaan ongelmia ja että hän hyväksyisi myös pienen roolin, jopa vaihdosta kentälle tulevana miehenä, jos saisi pelata Real Madridin kaltaisessa suurseurassa.

Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane asettui kuitenkin Diario Golin mukaan poikkiteloin. Zidane ei halunnut joukkueen hankkivan vanhempia pelaajia, ja ranskalaisluotsi halusi taata myös täyden luottamuksen konkari Karim Benzemalle.

Ibrahimovic on aiemmin pelannut Espanjassa toisessa suurseurassa FC Barcelonassa 2010–11. Viime ajat hän on edustanut MLS-seura LA Galaxya, jonka kanssa hänen sopimuksensa umpeutuu tämän vuoden lopussa.

Galaxyn kausi on jo päättynyt.

Lue myös:

    Uusimmat