Hurja taistelu luonnossa: Hämähäkki selätti yllättävän vastustajan

Koolla ei tuntuisi olevan väliä ainakaan Australiassa, sillä hämähäkki selätti taistelussa myrkkykäärmeen.

Maatilanpitäjä Patrick Lees julkaisi The Aussie Farmer -Facebook-sivuilla kuvan, jossa tappavan myrkyllinen dekaynkäärme on jäänyt kiikkiin lukkia muistuttavan vaaksiaishämähäkin verkkoon. Tämä on jokseenkin yllättävää, sillä Australian Museumin mukaan ei ole mitään tieteellisiä todisteita siitä, että tällä hämähäkillä olisi kovinkaan vahvaa myrkkyä käytettävissään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kun kävelin ulos liiteriin sunnuntaina, näin tämän dekaynkäärmeen roikkumassa vaaksiaishämähäkin verkosta, Lees kertoi Mashable Australia -sivustolle.

Lees törmäsi erikoiseen tilanteeseen neljän hehtaarin maatilalla Weethallessa, Uudessa Etelä-Walesissa, josta käsin hän myös päivittelee The Aussie Farmer -sivuaan.

– En ole koskaan nähnyt mitään sellaista. Ihmisillä on sellainen käsitys, että kaikki takametsissä yrittää tappaa sinut, mutta tämä vei sen ihan uudelle tasolle. Ajattelin vain, että se oli klassinen Australia-hetki ja minun piti jakaa se.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Noin 30 senttimetrin pituinen käärme oli kuollut Leesin löytäessä sen. Mies kuitenkin toteaa, ettei ole mitään varmuutta siitä, millä keinoin hämähäkki luikertelijan lopulta selätti.

Lähde: Mashable


Millaista on puolestaan apinan elämä Korkeasaaressa? Katso videolta, kuinka apinat villiintyvät lahjoista:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja