Hurja paljastus Zlatan Ibrahimovicin ajasta Italiassa – nosti seuralegendan ilmaan ja heitti tämän roskakoriin

Zlatan Ibrahimovic pelasi AC Milanin paidassa vuodesta 2010 vuoteen 2012. Suurena persoonana tunnettu ruotsalaistähti aiheutti usein hämminkiä joukkueen pukukopissa. Samaan aikaan seurassa pelannut hollantilainen Urby Emanuelson kertoi maansa medialle Voetbal Internationalille ruotsalaisen persoonallisuudesta.

Videolla tiistain iltakymmenen Tulosruutu.

Ibrahimovic voitti seurassa Italian mestaruuden ja Serie A:n maalipörssin. Hänet muistetaan Milanissa kuitenkin monista muista ei-pelillistä tapahtumista. 

Ensimmäisenä kuukautena Milanossa hän joutui tappeluun joukkuetoveri Oguchi Onyewun kanssa. Tästä vierähti vain muutama kuukausi, ja hän antoi karatepotkun Rodney Strasserin selkään. Ruotsalainen kommentoi tapahtunutta lyhyesti. 

– Hänen pitäisi kuunnella, mitä minä sanon, Ibrahimovic sanoi.

Emanuelson pelasi Milanissa vuosina 2011-2014.

– Olen viettänyt aikaa monien eri persoonallisuuksien kanssa useissa eri pukukopeissa, mutta siitä ei ole kysymystäkään, että Zlatan on tämän listan ykkönen, Emanuelson sanoo. 

Erään tapauksen hän muistaa erityisesti. Silloin Ibrahimovic ja yksi Milanin legendoista Gennaro Gattuso ottivat rajusti yhteen.

– Gattusolla oli suuri suu, ja minun on pakko tunnustaa, että hän oli kovin vahva. Zlatan kuitenkin vain nosti hänet ilmaan, ja heitti hänet roskakoriin, sanoo Emanuelson nauraen.

Hollantilainen sanoo myös, että ruotsalaistähti saattoi nauraa todella kovaan ääneen pukuhuoneessa, mutta hän saattoi myös huutaa ja karjua. 

– Joskus ehkä hiukan ylimielisesti, mutta se kuitenkin sopi hänelle, Emanuelson sanoo. 

Lue myös:

    Uusimmat