Hurja F1-spekulaatio: Mick Schumacher Alfa Romeon kisakuskiksi jo kesken tämän kauden?

Moottoriurheilupiireissä väläytellään mahdollisuutta, että Mick Schumacher debytoisi kisakuskina F1-sarjassa jo tänä vuonna.

Ferrarin kuljettaja-akatemiaan kuuluva Schumacher, 21, testasi viime keväänä sekä Ferrarin että Alfa Romeon F1-autoja. Schumacher on ajamassa tänä vuonna toisen täyden kautensa Formula 2 -sarjassa Preman tallissa.

Mickin setä Ralf Schumacher ei pidä kynttilää vakan alla, vaan uskoo, että hänen veljenpoikansa voisi ajaa jatkossa Alfa Romeon kisakuskina.

Kimi Räikkönen saattaa lopettaa uransa pian, eikä Antonio Giovinazzi ole kovin vahva, joten näen, että nuorella kuskilla, kuten Mickillä voisi olla mahdollisuus, Ralf Schumacher sanoi Saksan Skylle.

Entinen F1-kuski Nick Heidfeld komppasi ja löi lisää löylyä kiukaalle.

– En olisi yllättynyt, jos näkisimme Mickin autossa jo tällä kaudella.

– Jos hän tekee upeaa työtä Formula 2:ssa ja Giovinazzilla on jopa suurempia ongelmia kuin viime kaudella, en olisi yllättynyt, jos Mick istuisi hänen paikallaan kauden puolivälissä, Heidfeld naulasi.

Heidfeld sanoi myös, että on hyvä, että "Schumacherin perhe tietää, mitä tekee, ettei Mick siirry F1-sarjaan liian nopeasti".

Lähde: GrandPX.news

Lue myös:

    Uusimmat