Mainos

Näitä täysin normaaleja seksitilanteita et koskaan näe televisiossa

Television seksikohtauksissa ei näytetä ihan koko totuutta.

Elokuvissa ja tv-sarjoissa nukkumaan mennään meikit kasvoilla, herätään yhtä kauniina ja lähdetään kahviloista maksamatta ja kahvia juomatta. Myös seksikohtauksia on siloiteltu huomattavasti, sillä tiettyjä normaaliin seksiin kuuluvia asioita ei ruudun kautta näe.

Näitä Metro-sivuston listaamia tilanteita tapahtuu oikeassa elämässä, mutta jostain syystä ne eivät ole tuttuja tilanteita televisiosarjojen tai elokuvien roolihahmoille. 

Krampit

Kuinka usein olet nähnyt televiossa jonkun huutavan kesken seksin, että: "Au, au, au, lopeta, au" – ja pitelevän jalkaansa?

Märkä läntti

Seksin jäljiltä lakanoissa paistaa yleensä selkeä märkä läntti. Milloin olet nähnyt televisiossa pariskunnan nousevan sängyltä ja paljastavan tämän merkin onnistuneesta seksisessiosta?

Satunnaiset kikatuskohtaukset

Seksi televisiossa on aina kovin vakavaa ja täyttä nautintoa. Kukaan ei koskaan repeä nauruun milloin mistäkin syystä.

Sukat jalassa

Oikeassa elämässä moni unohtaa usein sukat jalkaan keskittyessään olennaiseen. Näin ei käy ikinä televisiosarjoissa.

Alapään äänet

Kukaan ei koskaan kikattele seksin aikana vaginasta pääseville äänille televisossa. Kukaan ei siis koskaan nolostu tai hämmenny näistä äänistä, koska niitä ei yksinkertaisesti kuule televisiossa.

Yhteensopimattomat alusvaatteet

Todennäköistä on, että tosielämässä ylläsi ei ole se kaunein pitsialusvaatesettisi, kun spontaani seksitilanne ilmoittaa tulostaan. Television kaunottarilla yllättäväkin seksikäs kohtaaminen päättyy yhteensopivien alusvaatteiden paljastamiseen.

Samanaikainen orgasmi on todella harvinaista

Vaikka todellisuudessa todennäköisyydet yhtä aikaa sattuvan orgasmin puolesta ovat melko niukat, ei ole harvinaista, että television pariskunnat onnistuvat aina pääsemään hekuman huipulle yhtaikaisesti. Miten he tekevät sen?

Kyvyttömyys suorittaa uusia seksiasentoja

Uusien seksiasentojen opettelu on usein kömpelöä eikä onnistu ensimmäisellä kerralla. Televisiossa uudetkin jutut onnistuvat kuin baletti, täysin vaivatta.

Karvat ajamatta

Todellisuudessa seksi voi sattua joskus sellaisillekin päiville, kun edellisestä karvojen ajelusta on jo joitain päiviä. Ei televisiossa tai elokuvissa, jossa sankarittaret pitävät säntillisesti huolta karvojen poistosta.

Romanttinen ateria ei oikeasti tarkoita, että seksiä on luvassa

Televisiossa romanttisuus jatkuu luontevasti illallispöydästä makuuhuoneeseen. Tosiasiassa sinua turvottaa ja röyhtäyttää, etkä todellakaan ajattele seksiä heti jälkiruoan jälkeen.

Esileikkiä tarvitaan

Television pariskunnat syöksyvät suoraan yhdyntään parin kuuman suudelman jälkeen, vaikka todellisuudessa koneen käynnistymiseen tarvitaan vähän enemmän.

Asentojen vaihdosta keskustellaan

Televisiossa pariskunnat siirtyvät luontevasti asennosta toiseen. Kukaan ei koskaan neuvottele siitä, mikä asento valitaan seuraavaksi tai valita, että polviin sattuu tässä asennossa.

Seksi seisoen ei ole helppoa

Ruudulla seksi seisoen näyttää niin helpolta, ja miehen voimat riittävät kantamaan naista vaikka kuinka kauan. Seinää vastaan, pöytää vasten, suihkussa... Helppoa! Paitsi, että ei ole.

Lähde: Metro

***

1:30

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.