Mainos

Huonosti maalattu klassikko ei huijannut ketään – varastettu Ford GT40 löytyi parissa päivässä

Harvinaisen auton varastamisessa on se haaste, että ajoneuvo tunnistetaan helposti – varsinkin, jos auto on hämäykseksi maalattu todella huonosti.

Marshalltownissa Yhdysvalloissa varastettiin harvinainen 1966 Ford GT40 kopio. Auton omistaja Steve Salasek ehti olla jo aivan varma, ettei hän näkisi arvokasta autoaan enää koskaan.

Auto ehti olla kateissa vain kahden päivän ajan, kun siitä jo kantautui silminnäkijähavaintoja paikalliselle poliisille – varas ajeli autolla samassa kaupungissa, mistä se oli varastettukin.

Alun perin räikeän keltainen auto oli maalattu mustaksi, mutta harvinaisen autoklassikon tunnistettava muotoilu ja surkea maalausjälki eivät huijanneet ketään. Maalipinta olikin ruiskutettu huonosti ja keltaista väriä pilkisti vähän joka raosta.

Poliisi pidätti autolla ajaneen miehen autovarkaudesta epäiltynä. Poliisi kiitti paikallisia ihmisiä, jotka olivat olleet tärkeässä osassa tapauksen ratkaisemisessa. Uutiset harvinaisen auton varkaudesta olivat kantautuneet kaupunkilaisten korviin ja he olivat olleet valppaina.


***

1:56

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.