Huono tukkapäivä? Pelasta se näillä hiusnikseillä!

Haluatko säästää aikaa ja rahaa? Nappaa arkeesi nämä hiusvinkit.

Häikäisevän kampauksen voi saada aikaiseksi lyhyessä ajassa ja sähköisyyden saa poistettua esimerkiksi hammasharjan ja hiuskiinteen avulla. Lue loistavat hiusniksit.

1. Nopeat kiharat

Nopeat ja upeat kiharat saat aikaseksi, kun nostat hiukset poninhännälle ja erottelet hiusten paksuuden mukaan ne muutamaan osioon. Kiharra sitten nämä osiota ja avaa hiukset.

2. Kuivashampoo

Jos tiedät, ettet ennätä käydä pesemässä hiuksiasi seuraavana aamuna, niin laita kuivashampoota hiuksiisi jo edeltävänä iltana. Säästät aamulla hiukan aikaa, kun sinun ei tarvitse ryhtyä levittämään kuivashampoota tyveen heti aamusta. Kuivashampoo ennättää myös levitä kunnolla yön aikana ja hiuksesi ovat takuulla häikäisevän tuuheat.

3. Nopeuta hiusten kuivumista

Jos sinulla on todella paksut hiukset, joiden kuivuminen kestää suihkun jälkeen lähes ikuisuuden, niin pese hiukset ennemminkin lavuaarissa. Saat rasvaisuuden tunteen helposti pois, vaikka huuhteletkin hiukset vain nopeasti lavuaarissa. Hiusten kuivuminenkaan ei kestä niin kauan, kun peset hiukset lavuaarissa.

4. Tuuheutta poninhäntään

Saat tuuheutta poninhäntääsi, kun piilotat hiusklipsin tai kaksi hiuspinniä poninhännän tyveen.

5. Poista sähköisyys

Etenkin säiden viilentyessä hiukset tuntuvat nousevan ilmaan sähköisyyden vuoksi. Voit poistaa sähköisyyttä hammasharjan ja hiuskiinteen avulla. Suihkuta hiuskiinnettä puhtaaseen hammasharjaan ja kampaa sähköisyys pois.

6. Piilota panta hiuksiisi

Jos sinulla on päänympäri menevä ohut huivi, niin voit halutessasi peittää osan huivista hiuksillasi. Nappaa tuppo hiuksia ja kieritä se huivin yli ja alitse. 

Lisää vinkkejä? Katso kuinka saat aikaiseksi tämän häikäisevän kampauksen.

Lue myös:

    Uusimmat