Huono ajokeli työllistänyt poliisia perjantaina Helsingissä – kolme ilmoitusta alle kymmenessä minuutissa

Miltä näyttää helmikuun kelit? Katso kuukausiennuste 3:27
Katso myös video: Miltä näyttävät helmikuun kelit? Katso kuukausiennuste

Huonon ajokelin myötä pelti on tänään rytissyt Helsingissä.

Huono ajokeli aiheutti 14 erillistä liikenneonnettomuutta aamupäivän aikana Helsingissä, kertoo Helsingin poliisilaitos tiedotteessa noin yhden aikaan iltapäivällä.

Valtaosa on ollut peräänajoja. Onnettomuuksissa on ollut osallisena useita henkilöautoja, busseja, rekkoja ja pari poliisiautoa. 

Kaiken kaikkiaan onnettomuuksia on puoleen päivään mennessä ehtinyt sattua yhteensä 42.

Tiedotteessa kerrotaan myös, että poliisi sai perjantaiaamuna alle kymmenen minuutin sisään hälytyksen kolmesta erillisestä kehä 3:lla tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta tai vaarallisesta tilanteesta, tiedotteessa kerrotaan.

Kaksi onnettomuuksista oli pieniä henkilöautojen välisiä kolareita. Ala-Tikkurilan ja Jokiniemen liittymien välillä jäi useita rekkoja jumiin ja ne aiheuttivat merkittävää liikennehaittaa noin puolentoista tunnin ajaksi.

Roihuvuorentiellä kolari aamuyhdeksältä

Lisäksi Roihuvuorentiellä sattui usean ajoneuvon liikenneonnettomuus perjantaina aamuyhdeksän aikaan. Hätäkeskuksen saaman ilmoituksen mukaan kaksi henkilöautoa kolaroi ja poliisi saapui paikalle selvittämään tilannetta. 

Kun selvitystyö oli kesken, ajoi bussi kahden aiemmin kolaroineen auton perään. Kolariautot työntyivät päin poliisiautoa, johon tuli peltivaurioita. Lisäksi kolaroituja autoja päin ajoi vielä yksi auto lisää ja hetkeä myöhemmin toinen bussi.

Toinenkin poliisiauto otti osumaa

Sattui toinenkin onnettomuus, jossa poliisiautoon tuli vaurioita. Partio oli tapahtuma-aikaan selvittämässä liikenneonnettomuutta kehä 3:lla. Tässäkin kävi poliisin mukaan niin, että alun perin kolaroineisiin autoihin osui uusi auto, joka työnsi muita ajoneuvoja poliisiautoa päin.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että tämän hetken tiedon mukaan onnettomuuksissa ei kukaan ole loukkaantunut vakavasti.

Lue myös:

    Uusimmat