Mainos

Kolme usean auton kolaria Lahden moottoritiellä – neljä viety sairaalaan

Neljä ihmistä on viety sairaalahoitoon useista kolareista, jotka sattuivat Helsingistä Lahteen vievällä tiellä Helsingin Jakomäessä. Heidän vammansa eivät kuitenkaan ole vakavia, kerrotaan Helsingin pelastuslaitokselta.

– Onnettomuus sattui siten, että henkilöauto oli jostakin syystä pysähtynyt moottoritien laitaan. Moottoritiellä ajanut auto oli jarruttanut, jolloin jarruttaneen auton takana ollut auto oli jarruttanut ja suistunut pysäköidyn auton kylkeen, Helsingin poliisin mediapuhelimesta kerrotaan.

Helsingin poliisin mukaan hieman kauempana oli vielä toinen erillinen onnettomuus.

– Hyvin epäselvä tilanne kaiken kaikkiaan, poliisista kerrotaan. 

Kolareissa oli mukana kaikkiaan kahdeksan autoa. Ajoneuvot ruttaantuivat käyttökelvottomiksi. Liikenne tapahtumapaikalla kulkee jo normaalisti.

Uudellamaalla lähes 30 peltikolaria

Lahden moottoritiellä Lahden suuntaan on iltapäivällä tapahtunut kolmaskin onnettomuus. Onnettomuus sattui noin 200 metriä ennen Kehä I:n liittymää. Poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut, eikä sairasauto käynyt edes paikalla. 

– Siellä on törmännyt auto kaiteeseen. Siinä tilanteessa on sitten 3-4 autoa osunut toisiinsa, kerrotaan Helsingin poliisista.

Lahden Moottoritiellä liikenne kulkee jo normaalisti.

Poliisi kehottaakin autoilijota olemaan erityisen varovaisia etelän teillä. Uudellamaalla on tämän vuorokauden puolella sattunut 27 poliisille ilmoitettua peltikolaria. Helsingin osuus niistä on 13. 

– Kun ensilumi satoi Uudellemaalle tällä viikolla, kolareita oli saman vuorokauden sisällä jopa yli 80, kerrotaan poliisista. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.