Mainos

Helsingin kehäteillä useita kolareita liukkaassa kelissä – koko maassa pelti rytissyt tänään yli 170 kertaa

1:51

Pääkaupunkiseudulla Kehä I:llä ja Kehä III:lla on sattunut puolen päivän molemmin puolin liukkaassa kelissä useita kolareita, joissa on mukana myös raskaita ajoneuvoja. Onnettomuuksien raivaustyöt haittaavat liikennettä.

Poliisin saamien alustavien tietojen mukaan onnettomuuksissa on myös loukkaantunut ihmisiä, mutta vammojen vakavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Viimeisen 12 tunnin aikana pelti on rytissyt yhteensä 173 kertaa. Aamuseitsemän jälkeen pääkaupunkiseudulla kolareita on ollut 40 kpl, niistä Helsingissä 18 kpl, Helsingin poliisi tiedottaa Twitterissä.

Lisäksi tiellä 51 Kirkkonummen ja Siuntion rajalla sattui hieman ennen puoltapäivää rekan ja henkilöauton nokkakolari. Onnettomuudessa loukkaantui yksi ihminen vakavasti.

Tuusulassa tiistaina täysperävaunuyhdistelmän keulaan törmännyttä henkilöautoa kuljettanut mies kuoli välittömästi onnettomuuspaikalle. Täysperävaunuyhdistelmä oli matkalla Hämeentietä Hyrylän suuntaan kun Hyrylän suunnasta vastaantuleva henkilöauto ajautui ajoneuvon keulaan.

Helsingin poliisi kertoo, että myös Siilitiellä kaksi bussia ja pakettiauto ovat kolaroineet. Myös Itäväylällä on ollut kahden auton kolari.

Poliisi varoittaa pääkaupunkiseudulla liikkuvia erittäin liukkaasta ajokelistä.

Juttua täsmennetty kello 15.25. Tuusulan kuolonkolari sattui tiistaina, ei tänään.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.