Huomasitko tämän? Sebastian Vetteliltä hieno ele Leclercille jäähdyttelykierroksella – "Olkaa kilttejä ja kertokaa Charlesille"

Bahrainin GP:n oli Ferrarin Sebastian Vettelin osalta murheellinen, sillä hän taipui tallitoverilleen Charles Leclercille ja menetti palkintopallisijan omaan virheeseen. 

Vettel ohitti Leclercin lähdössä, mutta monacolainen pyyhälsi Vettelin ohi hetkeä myöhemmin. Tämän jälkeen Leclerc hallitsi kisaa, mutta menetti lopussa kaksi sijaa yllättäen iskeneen moottorivian takia

Vettel joutui puolestaan taisteluun Mercedeksen Lewis Hamiltonin kanssa. Britti ohitti Vettelin, minkä jälkeen Ferrari-tähti menetti autonsa hallinnan ja murjoi samalla renkaansa, mistä aiheutunut tärinä rikkoi hetkeä myöhemmin Vettelin auton etusiiven. 

Tuloksena viides sija, mikä veti Vettelin mielen synkäksi tiimiradiossa kisan jäähdyttelykierroksella. 

– Anteeksi kaverit, tein virheen. Minut yllätettiin, minkä jälkeen menetin perän hallinnan, enkä saanut enää autoa hallintaan, Vettel totesi tiimilleen.

– En ole varma, mitä näin tv-ruuduilta, mutta olen todella pahoillani Charlesin puolesta. Olkaa kilttejä ja kertokaa Charlesille, että hän ajoi loistavan, todella vahvan kisan, ja hänen olisi pitänyt voittaa, Vettel päätti. 

Juttu jatkuu videon alla. 


Leclerc oli luonnollisesti pettynyt, mutta näki lopussa myös positiivista, kun turva-auto pelasti hänelle kolmannen sijan ennen Red Bullin Max Verstappenia

– Uskon, että meidän tulee katsoa asioita positiiviselta kantilta, vaikka positiivista ei paljon olisikaan. Meillä oli vauhtia. Ja päälläni on varmasti onnellisia tähtiä, sillä turva-auto tuli lopussa. Minulla oli onnea epäonnisessa tilanteessa, sanotaan vaikka niin, Leclerc totesi tiimiradioon. 

Kahden kisan jälkeen Leclerc ja Vettel ovat MM-sarjassa sijoilla 4 ja 5. Kausi jatkuu Kiinassa 14. huhtikuuta. 


Lue myös:

    Uusimmat