Huomasitko? Käärijää erehdyttävän paljon muistuttava salaperäinen "Häärijä" vilahti suorassa lähetyksessä kesken Seitsemän uutisten

Käärijä nousee illalla viisulavalle ensimmäisessä semifinaalissa 1:44
Katso videolta: huomasitko Häärijän Seitsemän uutisten suorassa lähetyksessä?

Suomen euroviisuedustajaa Käärijää muistuttava Häärijä vilahti Seitsemän uutisten suorassa lähetyksessä.

Liverpoolin Euroviisujen ensimmäinen semifinaali käydään tiistaina 9. toukokuuta. Illalla esiintyy myös Suomen viisuedustaja Käärijä kappaleellaan Cha Cha Cha

MTV Uutiset on paikan päällä Liverpoolissa seuraamassa humua Euroviisujen ympärillä. Toimittaja Katja Lintunen raportoi tunnelmia paikalta muun muassa Seitsemän uutisissa, joiden aikana tarkkasilmäisimmät saattoivat bongata yllättävän hahmon. 

Toimittajan takana nimittäin tallusteli kesken suoran lähetyksen Häärijänä tunnettu salaperäinen hahmo, joka muistuttaa ulkonäöltään kovasti Suomen euroviisuedustajaa. Häärijä tunnetaan keltaisesta puvustaan ja hänet on nähty sosiaalisessa mediassa useissa yhteisjulkaisuissa itse Käärijän kanssa. Hän käyttää sosiaalisessa mediassa nimimerkkiä Paidaton kiehuja, kun Käärijän nimimerkki on taas Paidaton riehuja. 

Häärijän henkilöllisyydestä ei ole tietoa, mutta sosiaalisen median käyttäjät ovat arvelleet, että toisiaan kovasti muistuttavat Häärijä ja Käärijä saattaisivat olla kenties sukua toisilleen. 

Yllä olevalta videolta näet hetken, kun Häärijä vilahti yllättäen suorassa lähetyksessä.


Lue myös:

    Uusimmat