Huomasitko? EM-pudotuspeleissä jo 11 maata – eilen jatkoon viisi joukkuetta, jotka eivät edes pelanneet

3:35
Huuhkajat kärsi 0-2-tappion Belgialle tiukan taistelun jälkeen.

Jalkapallon EM-kisojen maanantain otteluiden tulokset takasivat sen, että viisi maanantaina huilivuorossa ollutta maata varmisti paikkansa jatkopeleihin.

Ranska, Englanti, Tshekki, Ruotsi ja Sveitsi varmistivat kaikki paikkansa jatkopeleissä, sillä jokaisella on kasassa neljä pistettä ja ne eivät voi jäädä lohkonsa kolmen parhaan ulkopuolelle.

Maanantain otteluissa Hollanti kaatoi Pohjois-Makedonian, Itävalta Ukrainan, Belgia Suomen ja Tanska Venäjän. Tulokset merkitsevät sitä, että Suomella ja Ukrainalla on parhaiden lohkokolmosten vertailussa kolme pistettä. Tanska ja Itävalta varmistivat voitoillaan lohkojensa kakkospaikat ja etenivät täten jatkopeleihin.

Maa, jolla on neljä pistettä kerättynä, tulee satavarmasti olemaan parhaiden lohkokolmosten joukossa. Huuhkajat ja Ukraina eivät ole vielä pudonneet turnauksesta. Tiistain D-lohkon ja keskiviikon E-lohkon ottelut voivat jättää alkulohkojen kolmostiloille maita, joilla on vain kaksi pistettä.

Italia, Hollanti, Belgia ja Wales varmistivat aiemmin paikkansa EM-kisojen jatkopeleissä. Huuhkajat saavat jännittää jatkopaikkaansa tulevien päivien otteluissa. Varmat pudotuspeliparit ovat Wales-Tanska ja Italia-Itävalta.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja