Mainos

Humalainen mies myi autonsa ostaakseen lisää juotavaa – ei muistanut aamulla kaupoista mitään

Vaikka rahat loppuisivat ryyppyreissulla, ei missään tapauksessa kannata myydä omaisuuttaan saadakseen lisää rahaa juomiseen. Tarpeeksi humalassa voi nimittäin käydä niin, ettei muista enää aamulla, mitä on tullut tehtyä.

Uusiseelantilainen mies joi itsensä humalaan ja myi autonsa voidakseen jatkaa juomista. Mies on tainnut olla epätoivon partaalla: kauppahinta autosta oli vain 800 Uuden-Seelannin dollaria eli noin 485 euroa.

Herättyään seuraavana aamuna mies huomasi autonsa kadonneen ja teki ilmoituksen varkaudesta poliisille. Mies oli ollut edellisenä iltana niin juovuksissa, ettei muistanut seuraavana aamuna myyneensä autonsa.

Ylikonstaapeli Dennis Murphy Rotoruan poliisiasemalta kertoo, että auton ostanut mies tarkasti onneksi seuraavana päivänä auton rekisteröintitiedot autojen historiaa keräävältä Car Jam -nettisivustolta.

Auton myyjä oli jo ehtinyt tehdä varkausilmoituksen poliisille, joten auto oli liputettu nettisivustolla. Auton ostanut mies pelkäsi auton olevan varastettu ja otti yhteyttä poliisiin.

– Mies tuli poliisiasemalle auton kanssa ja kertoi meille, mitä oli tapahtunut. Saimme yhteyden alkuperäiseen omistajaan ja käskimme heitä selvittämään asian heidän välillään, Murphy kertoo.

Ylikonstaapeli sanoo, että poliisi usein varoittaa ihmisiä juomisen ja ajamisen vaaroista, mutta tällä kertaa varoitus on hieman toisenlainen.

– Älä juo ja myy autoja.

***

12:07

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.