Mainos

Humalainen matkustaja virtsasi päälle – mies nosti kanteen lentoyhtiötä vastaan

Amerikkalaismiehen mielestä lentoyhtiö ei toiminut

United Airlines -lentoyhtiö on lentänyt kohusta toiseen. Yhtiön koneesta on retuutettu matkustaja ulos, toisen kerran täysin terve jättiläiskani kuoli lennon aikana. 15-vuotiaan tytön kourinta lentokoneessa ei myöskään ole nostanut lentoyhtiön pisteitä.

Nyt lentoyhtiö on jälleen syytösten kohteena. New Jerseystä kotoisin oleva Daniel Card oli kesäkuussa lentämässä yhtiön koneella Los Angelesista takaisin New Jerseyn Newarkiin, kun toinen matkustaja virtsasi Cardin päälle. Cardin mukaan matkustaja oli selvästi humalassa, joten ihmetystä herättää se, miksi tämä päästettiin lennolle ylipäätään.

– Ei ole mitään mahdollisuutta siihen, etteivätkö he olisi tienneet hänen olevan humalassa. Heille kerrottiin, Card totesi NY Daily Newsille.

Hiljattain Card päätti nostaa kanteen lentoyhtiötä vastaan. Kanteen mukaan ei riittänyt, että Card oli yltäpäältä virtsassa, vaan matkustamon henkilökunta ei myöskään antanut hänen vaihtaa paikkaa pissapenkistä puhtaampaan.

Raivostunut Card soitti isälleen, joka puolestaan soitti poliisille. Nimetön virtsaaja kertoi poliisille, ettei muistanut tapahtuneesta mitään, mutta myönsi juoneensa ainakin neljä rommikolaa Los Angelesin lentokentällä ennen koneeseen nousua.

Cardin Theresa-äidin mukaan United Airlines yritti hyvitellä tapausta antamalla alennuskupongin seuraavaa lentoa varten ja maksamalla virtsaisten vaatteiden pesun. Lentoyhtiö ei ole kommentoinut tapausta.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.