Humalainen amerikkalaisnuori vähätteli koronaa haastattelussa – tuli nyt järkiinsä: "Älä ole ylimielinen ja usko, että olet voittamaton, kuten minä tein"

"Jos saan koronan, saan koronan", totesi amerikkalainen Brady haastattelussa ja sai kansan vihat päälleen. Nyt nuori mies pyytää toiminaansa anteeksi.

Muistatko vielä täyteen ahdetun bileristeilyn, joka herätti närää amerikkalaisissa koronavirushuolien vuoksi? Nyt kritiikkiä toiminnastaan saaneista nuorista ainakin yksi vaikuttaa ymmärtävän tilanteen vakavuuden.

Haastattelussa humaltunut Brady Sluder totesi "jos saan koronan, saan koronan" ja sai välittömästi nettikansan vihat päälleen. Nyt Brady on pyytänyt sanojaan anteeksi, kertoo CBS.

"Pyydän sydämeni pohjasta syvästi anteeksi"

Ohiolainen Brady pyysi sanomisiaan anteeksi Instagramissa ja kertoi, että haluaa sekä myöntää virheensä että pahoitella sanomisiaan ihmisille, joita loukkasi.

– Kuten muillakin, minulla on elämässäni vanhoja ihmisiä, joita rakastan enemmän kuin mitään, ja muitakin perheenjäseniä, jotka ovat riskiryhmässä, ja ymmärrän, miten huolestuttava tämä tauti meille kaikille on. Sukupolvemme voi kokea olevansa voittamaton, kuten minä koin olevani, kun annoin nuo kommentit, mutta meillä on vastuu kuunnella ja seurata yhteisössämme jaettuja ohjeita, Brady kirjoitti Instagram-kuvaansa.

Hän lupasi jatkossakin ajatella tekoaan ja oppia siitä.

– Pyydän sydämeni pohjasta syvästi anteeksi sen vuoksi, että olin törkeä enkä tajunnut tekojani.

"En voi pyytää tarpeeksi anteeksi ihmisiltä, joita olen loukannut"

Kuvansa ohessa Brady julkaisi myös hyvin katuvaisen kuvatekstin.

– Olen tehnyt elämässäni paljon asioita, joista en ole ylpeä. Olen mokannut, olen pettänyt odotuksia, olen tehnyt paljon virheitä. En voi pyytää tarpeeksi anteeksi ihmisiltä, joita olen loukannut, ja elämiltä, joita olen halventanut, mies kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Hän haluaisikin nyt tulla kokemansa kautta paremmaksi ihmiseksi. Brady korostaa, ettei tekstillään ano sääliä tai anteeksiantoa. Hän kehottaa muita kuuntelemaan koronavirukseen liittyviä ohjeita ja noudattamaan niitä.

– Elämä on kallisarvoista. Älä ole ylimielinen ja usko että olet voittamaton, kuten minä tein. Olen oppinut näistä vaikeista ajoista ja kokenut seuraukset täydellä voimalla. Valitettavasti pelkkä anteeksipyyntö ei oikeuta käytöstäni, Brady toteaa.

– Myönnän vain virheeni ja otan täyden vastuun teoistani. Kiitoa ajastanne, ja pysykää turvassa.

Lue myös:

    Uusimmat