Mainos

Hukkuneen miehen viimeiset hetket tallentuivat videolle – tubettaja löysi kaksi vuotta veden alla lojuneen materiaalin sattumalta

Yhdysvalloista Georgiasta on löytynyt kaksi vuotta sitten hukkuneen miehen videomateriaali, jonka tämä kuvasi juuri ennen kuolemaansa, kertoo CNN.

Tubettaja Rich Aloha oli Tennesseen putouksilla snorklaamassa ja omien sanojensa mukaan "etsimässä kadonnutta aarretta". Hänellä oli tarkoituksenaan tehdä video aarteen etsinnästä, mutta paikalta löytyikin hieman toisenlainen aarre: kaksi vuotta sitten hukkuneen miehen viimeiset hetket sisältänyt muistikortti.
​​​​​​​
Muistikortti oli GoPro -kameran sisällä, joka oli säilynyt putouksien pohjalla kaksi vuotta. Mies oli kuvannut kameralla iloiset hetkensä juuri ennen hukkumistaan.

– Uskon, että Jumala johdatti minut tämän GoPron luokse, mies sanoo.

"Herranjumala sentään, tämähän on juuri se kaveri"

Puistonvartijat olivat etukäteen kertoneet hänelle putouksilla kaksi vuotta aiemmin hukkuneesta miehestä, joten hän osasi arvata, kenen kamerasta saattaisi olla kyse.

– Kävin läpi materiaalia ja huomasin, että Herranjumala sentään, tämähän on juuri se kaveri, Aloha kertoo uskomattomasta yhteensattumasta.

Aloha etsi hukkuneen miehen omaiset googlettamalla. Hän ei luovuttanut, ennen kuin oikea puhelinnumero löytyi. Omaiset olivat kiitollisia Alohalle, että tämä näki vaivan etsiä heidät käsiinsä ja toimitti heille kameran.

– On täysin käsittämätöntä, että kaikki hänen kuvaavansa materiaali oli yhä tallessa, hukkuneen nuoren miehen äiti sanoo CNN:n haastattelussa.

 

 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja