Erican iPhone vietti yli vuoden joen pohjassa – toimii silti!

1:33
Näin järjestelet sovellukset järkevästi iPhonessa

Yli vuosi sitten joen pohjaan uponnut iPhone palasi omistajalleen Etelä-Carolinan osavaltiossa. Kaikkien ihmetykseksi puhelin toimi yhä.

Sukeltaja Michael Bennett löysi Edisto-joen pohjasta iPhonen, jonka Erica Bennett oli kadottanut 15 kuukautta sitten. Tapauksesta kertoo ABC News.

Erica kertoo kadottaneensa puhelimensa viime vuoden kesäkuussa, kun hän vietti aikaa joella perheensä kanssa. Puhelin oli kadotessaan vedenkestävässä kotelossa. Erica ei huomannut, missä vaiheessa puhelin oli pudonnut veteen.

Sen mukana upposi kuitenkin suuri määrä muistoja hänen edesmenneestä isästään. Erica uskoi, että merkitykselliset kuvat ja tekstiviestit olivat menetetyt.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sukeltaja: Yritän löytää esineitä menneisyydestä

Viime tiistaina Erica sai kuitenkin hyviä uutisia hänelle entuudestaan tuntemattomalta sukeltajalta. Puhelin löytyi noin kolmen metrin syvyydestä. Kotonaan Michael latasi puhelimen, joka yhä toimi kuin ihmeen kaupalla.

Michael vaihtoi puhelimen SIM-kortin toiseen puhelimeen ja keinotteli yhteystiedot näkyviin. Pian hän sai yhteyden puhelimen omistajaan. Juuri tällaisten tapausten takia Michael nauttii sukeltamisesta:

– Yritän yksinkertaisesti löytää esineitä menneisyydestä. Sellaisia jotka kertovat tarinan. 

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: ABC News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja