Mainos

Hukkuiko nuori joensuulainen Piia ravintolaillan jälkeen? Poliisi kaipaa havaintoja

Itä-Suomen poliisi pyytää havaintoja joensuulaisesta Piia Pietarisesta, joka on nähty viimeksi viettämässä iltaa Ilosaaressa sijaitsevassa ravintolassa perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Poliisin mukaan nuori nainen on poistunut ravintolasta yllättäen aamuyön aikana eikä kukaan ole nähnyt häntä sen jälkeen.

Samana yönä Joensuussa kello 2.50 ihminen hukkui Pielisjokeen. Hän huusi apua virtaavassa joessa, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä hänen painuessaan pinnan alle. Poliisi tiedotti asiasta samassa tiedotteessa, mutta varmaa yhteyttä tapausten välillä ei ole. 

– Tähän mennessä on selvinnyt, että Ilosaaresta idän ja rautatieaseman suuntaan on todettu Pielisjoelle menevän yhdet jalkineen jäljet, jotka ovat johtaneet Pielisjoen sulaan osaan.

Paikalle rynnisti useita poliisin ja pelastuslaitoksen yksiköitä. Ilmoittajana ollut pariskunta kertoi kuulleensa Pielisjoesta avunhuutoja.

Ilmoittajat olivat yrittäneet ohjeistaa henkilöä tarttumaan jään reunaan, mutta pian tämän jälkeen vedessä ollut henkilö oli painunut Pielisjoen jään alle. Tämän jälkeen mitään ei ollut enää tehtävissä ihmishengen pelastamiseksi, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Pietarisen tuntomerkit

Pietarinen on 164 senttiä pitkä, hoikkavartaloinen ja hänellä ovat silmälasit sekä vaaleat pitkät hiukset, jotka oli perjantaina letitetty toiselta sivulta.

Katoamishetkellä Pietarisella oli vaatetuksena harmaa reisimittainen toppatakki, harmaa tai viininpunainen neulepipo, siniset farkut sekä mustaruskea kevyempi paita ja jalassaan ruskeat Timberland-tyyliset nauhalliset talvikengät. Lisäksi hänellä oli mukanaan pieni musta käsilaukku.

Poliisi pyytää kaikki mahdollisia havaintoja ja vihjeitä Pietariseen liittyen perjantain ja lauantain väliseltä yöltä Ilosaaresta sekä Ilosaaressa olevasta ravintolasta.

Havainnot pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai toissijaisesti tapausta tutkivan rikostutkijan puhelimeen puh: 029 545 6363.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.