Huippuvalmentaja menetti molemmat tyttärensä auto-onnettomuudessa – puhuu nyt ensimmäistä kertaa tragediasta: "Halusin lopettaa elämäni"

Real Madridissakin urallaan valmentajana työskennellyt Leo Percovich menetti molemmat tyttärensä auto-onnettomuudessa 19 kuukautta sitten. Nykyään Middlesbroughissa valmentajan pestissä oleva Percovich kertoi The Sunille ensimmäistä kertaa tapahtuneesta.

Percovich ja hänen vaimonsa loukkaantuivat vakavasti auto-onnettomuudessa. Hänen poikansa joutui koomaan ja viisivuotias tytär kuoli ennen kuin ehti sairaalaan. 10-vuotias toinen tytär menehtyi viikkoa myöhemmin jouluaattona. Hän ei koskaan tule unohtamaan paluutaan kotiin onnettomuuden jälkeen.

– Heidän pyjamansa, nallekarhunsa ja lakanansa sängyillä, jossa he vastikään olivat nukkuneet. Se oli todella kivulias muistikuva, Percovich sanoo.

51-vuotias Uruguayn maajoukkuettakin edustanut Percovich kertoo, että hän nousee nykyään aina ylös puolta tuntia aiemmin kuin normaalisti.

– Jos minun pitää olla seitsemältä hereillä, laitan kellon soimaan puoleksi. Minun pitää kerätä rohkeutta noustakseni ylös sängystä puolen tunnin ajan, Percovich kertoo.

Hän sanoo, että halusi tappaa itsensä, mutta vaimolta puhelu sai hänet toisiin aatoksiin. Vaimo oli pyytänyt Percovichia ajattelemaan poikaansa.

– Sanoin vaimolleni, että haluan hypätä. Haluan lopettaa elämäni, en voi enää jatkaa, Percovich sanoi.

Nykyään perheen poika Pietro ja vaimo Juliana ovat kuntoutuneet onnettomuudesta täysin kuten Percovichkin. Hän toimi onnettomuuden sattuessa brasililaisen Fluminensen alle 20-vuotiaiden valmentajana. Hän oli jättänyt Middlesborough'n kuusi kuukauta aiemmin. Brittiseuran fanit tukivat Percovichia vuoden 2017 tapaninpäivän ottelussa Boltonia vastaan sytyttimin ja puhelimien valoin.

– Olin silloin vielä teho-osastolla todella huonossa kunnossa. He näyttivät minulle videon Boron kannattajien teosta. Se oli uskomaton hetki. Purskahdin kyyneliin. Olin niin kiitollinen. Sinun on vaikea hengittää, sydämesi on särkynyt ja sitten tapahtuu tuollaista. Se antaa lisää voimaa, energiaa ja elämää, Percovich toteaa.

Middlesbrough oli viime kaudella Englannin Mestaruussarjan seitsemäs.

Lue myös:

    Uusimmat