Huippusarja The Crown vaikeuksissa – kuninkaallisen perheen karsastetuimman jäsenen rooliin ei löydetä halukasta näyttelijää

The Crownin tuotannolla on lähteiden mukaan ollut vaikeuksia löytää halukas näyttelijä esittämään keski-ikää lähestyvän prinssi Andrew'n roolia.

Brittihovin elämää kuvaavan huippusuositun The Crownin tuottajilla on käsissään suuri ongelma, sillä kuningatar Elisabetin toiseksi nuorimman lapsen prinssi Andrew'n roolin täyttäminen on osoittautunut yllättävän hankalaksi tehtäväksi, kertoo The Sun. The Crownissa seurataan dramatisoidusti brittihovin kuninkaallista perhettä kuningatar Elisabetin valtakauden läpi. 

Tulevalle viidennelle tuotantokaudelle etsitään näyttelijää, joka esittäisi prinssi Andrew'n roolia noin 30-40 -vuotiaana. Andrew on kuitenkin kirkkaasti kuninkaallisen perheen epäsuosituin jäsen johtuen kytköksistään edesmenneeseen, pedofiliasta ja ihmiskaupasta epäiltyyn sekä tuomittuun liikemieheen Jeffrey Epsteiniin.

Tuotantoyhtio Left Bank Pictures on julkaissut castingsivusto Spotlightin sivuilla ilmoituksen, jossa työn vakuutetaan olevan "todella hyvä rooli". Viidennen tuotantokauden kuvausten on määrä alkaa heinäkuussa. 

– Prinssi Andrew on yksi kuninkaallisen perheen epäsuosituimmista jäsenistä, joten nousevat tähdet eivät varsinaisesti jonota päästäkseen esittämään häntä, castingista vastaava lähde kertoo. 

– Se ei ole kaikista seksikkäin rooli ja epätodennäköinen Hollywood-uran käynnistäjä. Toisaalta, se voisi toimia todelliselle huomion varastavalle luonnenäyttelijälle. 

Tuotantoyhtiö on kiistänyt olevansa vaikeuksissa kiistanalaisen prinssin roolittamisen suhteen. 

Prinssi Andrew vetäytyi kuninkaallisista velvollisuuksistaan vuoden 2019 loppusyksystä sen jälkeen, kun hän antoi katastrofaaliseksi luonnehditun haastattelunsa koskien syytöksiä Epsteiniin ja tämän toimintaan liittyen. Yhdysvaltalainen Virginia Giuffre on esittänyt syytöksiä, joiden mukaan hän olisi joutunut ihmiskaupan uhriksi Epsteinin kautta ja hänet olisi pakotettu harrastamaan seksiä prinssi Andrew'n kanssa 2000-luvun alussa ollessaan 17-vuotias. Prinssi Andrew oli tuohon aikaan nelikymppinen. 

BBC:n toimittamassa haastattelussa Andrew kiisti syytökset osoittamatta lainkaan sympatiaa Epsteinin uhreiksi joutuneille sekä perusteli syyttömyyttään kummallisilla sekä epäuskottavilla väitteillä. 

Lue myös:

    Uusimmat