Huippumalli Erin Heatherton on uskomaton näky ilman meikkiä – katso

Victoria's Secret -alusvaatemerkin riveistä tuttu upea vaaleaverikkö, huippumalli Erin Heatherton on luonnollinen kaunotar, joka säteilee myös ilman meikkiä. Tuoreimmat kuvat kaunottaresta osoittavat, kuinka hyvin hoidettu iho ja aurinkoinen asenne eivät kaipaa välttämättä ehostusta lainkaan kiireisimpinä aamuina.

Huippumalli Erin Heatherton, 24, on totuttu näkemään erityisen luonnollisessa meikissä parrasvalojen säihkeessä, mutta upea huippumalli on hehkeä kaunotar myös ilman meikkiä. Heathertonin itsevarmuudesta liki jokaisen olisikin syytä ottaa mallia arkityyliinsä!

Vaalea kaunotar bongattiin Sydneyssä arkisessa asussa, jota täydensivät huippumallin täysin meikittömät kasvot. Vaikka Heatherton on totuttu näkemään huolitellussa lookissa punaisilla matolla, tunnisti vaaleaverikön tutun silmien säihkeen pitkälle. Huippumalli ei ollut myöskään moksiskaan paikalle saapuneista kuvaajista, vaikkei hänellä ollut kasvoillaan tuttua ja turvallista meikkiä.

Heatherton ei meikkaa raskaasti koskaan edes punaiselle matolle. Huippumalli onkin loistava esimerkki siitä, kuinka kevyt ja luonnollinen meikki voi piristää kasvoja ja korostaa parhaita puolia ilman pelkoa liian raskaasta lopputuloksesta. Näyttävät ripset, huolitellut kulmakarvat sekä sipaus aurinkopuuteria ja huulikiiltoa täydentävät tavallisesti punaisella matolla Heathertonin raikkaan lookin. Myös monelle suomalaiselle vaaleahipiäiselle naiselle Heathertonin kasvoilta tuttu raikas meikki istuu erityisen hyvin kun kyse on juhlatilaisuuksista.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja