Huippumalli Emily Ratajkowskin nakumekko sai aikaan kommenttitulvan

Emily Ratajkowski tuore kuva laittoi Instagramin siveyssäännöt koetukselle 0:28
Huippumallin aiempi kuva laittoi Instagramin siveyssäännöt koetukselle.

Emily Ratajkowski ei pelkää herättää keskustelua tyylillään. 

Huippumalli Emily Ratajkowski on tunnettu keskustelua herättävästä tyylistään. Rohkeissa luomuksissa edustava tähti julkaisi viime viikolla kuvia asustaan, joka yllään osallistui Michael Rubinin White Party -juhliin. 

– Joskus sinun täytyy vain pukea mekko ja olla se tyttö, hän kirjoittaa julkaisemiensa kuvien yhteydessä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ratajkowskin yllä nähty valkoinen mekko oli kokonaan läpinäkyvä. Asun alta loistivat Ratajkowskin tangat. Tähden Instagram-kuvien kommenttikentässä seuraajat kommentoivat tyyliä sekä puolesta että vastaan. 

Osan mielestä rohkeat asut eivät ole äideille sopivia. 

– Miksi tämä kommenttikenttä on täynnä vihaa? Sinulla on ilkeitä seuraajia, Emily, älä anna heidän lannistaa sinua. Olet upea ja mahtava, eräs kommentoi. 

Malli on aikaisemmin ottanut vahvasti kantaa sitä vastaan, että naisia kritisoidaan seksuaalisuutensa esille tuomisesta.

– Meidän yhteiskunnassamme oletetaan, että naiset eivät voi olla samaan aikaan seksikkäitä, itsevarmoja ja omata poliittisia mielipiteitä. Meillä olisi sitä kautta liikaa valtaa. Sen sijaan yhteiskuntamme kyseenalaistaa motiivimme, mikä taas arveluttaa, sillä miehet tekevät samaan aikaan tasan mitä heitä huvittaa, ilman, että kukaan kyseenalaistaa sitä, Ratajkowski on todennut.

 

Lue myös:

    Uusimmat