Rohkeista kuvista tunnettu Emily Ratajkowski haaveilee näyttelijän urasta: "En saa rooleja suurien rintojeni takia"

Supermalli on löytänyt syyn siihen, miksei hän saa näyttelijäntöitä.

Malli Emily Ratajkowski, 26, paljastaa Harper's Bazaar -lehden australialaisversion haastattelussa haaveilevansa näyttelijäntöistä.

Robin ThickenBlurred Lines -hitin musiikkivideolla yläosattomissa tanssinut Ratajkowski toteaa artikkelissa, että hänelle ei tarjota pestejä näyttelijänä.

Malli uskoo, että kyse on tietynlaisesta sukupuolisorrosta.

– Usein todetaan, että "hän on liian seksikäs". Se on vähän niin, että minun kanssani ei haluta työskennellä, koska rintani ovat liian isot.

– Mutta mitä vikaa on rinnoissa? Ne ovat kaunis, femiininen asia, jota on syytä juhlia. Mitä väliä niillä on? Rinnat ovat upeat, jos ne ovat isot, ja ne ovat upeat, jos ne ovat pienet. Miksi siitä pitää tehdä numero? Ratajkowski ihmettelee artikkelissa.

Malli on ottanut vahvasti kantaa sitä vastaan, että naisia kritisoidaan seksuaalisuutensa esille tuomisesta.

– Meidän yhteiskunnassamme oletetaan, että naiset eivät voi olla samaan aikaan seksikkäitä, itsevarmoja ja omata poliittisia mielipiteitä. Meillä olisi sitä kautta liikaa valtaa. Sen sijaan yhteiskuntamme kyseenalaistaa motiivimme, mikä taas arveluttaa, sillä miehet tekevät samaan aikaan tasan mitä heitä huvittaa, ilman, että kukaan kyseenalaistaa sitä, Ratajkowski on todennut.

Emily Ratajkowski kertoo haastattelussa löytäneensä elämäänsä miehen, joka tukee häntä ja hänen feministisiä ajatuksiaan.

– Poikaystäväni on itsevarma ja hänen äitinsä kasvatti hänet, joten hän aidosti rakastaa ja ihailee naisia. Hän rakastaa kaikkea sitä, mitä minä olen ja ajattelen, usein vähissä vaatteissa ja jopa ilman vaatteita poseerannut malli hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat