Huippumalli Chrissy Teigen saa kuraa niskaan osallistuessaan Joe Bidenin virkaanastujaisiin – näpäyttää seuraajiaan

10:45
Millaisen maan Joe Biden saa johdettavakseen?

Supermallin fanit eivät ymmärrä, miksi julkkikset saavat matkustaa koronatilanteen keskellä.

Huippumalli Chrissy Teigen ilmoitti aiemmin, osallistuvansa Joe Bidenin virkaanastujaisiin tukeakseen miestään John Legendia, joka esiintyy tapahtumassa. Tähden seuraajat ihmettelevät, että miksi hän ja monet muuta supertähdet saavat matkustaa, vaikka kaikkia muita on kehotettu pysymään kotona pandemia tilanteen vuoksi.

Yksi seuraajista kyseenalaisti sen, miksi koko laulajan perhe matkustaa virtuaaliseen juhlintaan, kun käytännössä kukaan ei saisi liikkua kaupungissa. Huippumalli kommentoi tilannetta.

– Hyvänen aika sentään. Miksi te olette aina vihaisia minulle? Haluan vain tehdä teidät onnelliseksi tai jättää edes neutraalin tai yhdentekevän tunteen, tähti vastasi.

Washingtonissa asuvat ihmiset eivät ole tyytyväisiä siihen, että paikkakunnalle tulee muualta ihmisiä koronatilanteen keskellä. Teigen vastasi myös tähän kritiikkiin.

– Ei tämä ole minun syyni. Olen pahoillani, että olette turhautuneita. Tykkään vaan jakaa asioita, joita olemme tekemässä.

Negatiivinen palaute ei ole estänyt Teigenia jakamasta sosiaalisessa mediassa lisää kuvia. Tähti julkaisi otoksia virkaanastujaisten harjoituksista.

– Eksyimme matkalla äänitesteihin, mutta pääsin juuri tapaamaan nämä oikeat sankarit, tähti julkaisi kuvan itsestään ja miehestään sotilaiden kanssa.

Paikalla liuta huippuartisteja

Yhdysvalloissa vaihtuu tänään valta, kun Joe Biden aloittaa kautensa maan 46. presidenttinä. Biden vannoo virkavalansa Washingtonissa kongressirakennuksen portailla puoliltapäivin paikallista aikaa eli Suomen aikaa kello 19.

Poikkeuksellisena virkaanastujaispäivänä perinteiset iltatilaisuudet on peruttu. Niitä korvaa puolitoistatuntinen erikoisohjelma "Celebrating America", jota isännöi näyttelijä ja ohjaaja Tom Hanks. Virkaanastujaistapahtuman tavoin ohjelma suoratoistetaan muun muassa Bidenin virkaanastujaissivustolla ja sen välittävät myös monet tv-kanavat.

Aamuyöllä torstaina Suomen aikaa alkavassa ohjelmassa esiintyvät monet tunnetut tähdet kuten Demi Lovato,Justin Timberlake,Jon Bon Jovi, Bruce Springsteen ja Foo Fighters -yhtye.

Tähtiloistoa nähdään jo päivällä virkaanastujaisissa, joissa esiintyvät muun muassa Jennifer Lopez ja Lady Gaga – viimeksi mainittu artisti esittää tilaisuudessa Yhdysvaltain kansallislaulun.

Lähteet: ENews, STT.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja