Huippumalli Chrissy Teigen julkaisi yläosattoman kuvan ja yllätysuutisen – poistattaa silikonit: "En enää jaksa niitä"

Supermalli Chrissy Teigen aikoo poistaa rintaimplanttinsa.

Upea malli ja tv-tähtiChrissy Teigen tunnetaan suorasukaisesta ja rohkeasta tyylistään. Tähti ilmoitti Instagramissa poistattavansa rintaimplanttinsa, koska haluaa jatkossa pukeutua oman kokonsa vaatteisiin sekä maata mukavasti mahallaan. Hän kertoi toimistaan julkaisemalla nakukuvan itsestään someseuraajilleen.

– Otan tissini pois. Ne ovat olleet minulle hyvät vuosien ajan, mutta nyt en enää jaksa niitä. Haluan sulkea oman kokoisten mekkojeni vetoketjut, maata mukavasti mahallaan. Ei mitään ihmeitä. Älkää olko huolissanne minusta. Kaikki on hyvin. Minulla on silti rinnat. Ne tulevat olemaan vain puhdasta rasvaa, kuten kaikki rinnat ovat alun perin, Teigen kertoo.

Tähti kertoi aiemmin Twitterissä menevänsä pian leikkaukseen. Teigen paljasti aiemmin Glamour-lehden haastattelussa tehneensä plastiikkakirurgisia toimenpiteitä ollessaan 20-vuotias.

– Se oli uimapukuun liittyvä juttu. Ajattelin, että jos poseeraan selälläni, haluan rintani olevan terhakat. Mutta sitten saat lapsia ja ne täyttyvät maidolla ja latistaa. Nyt olen pulassa, Teigen kertoi aiemmin lehdelle.

Huippumallilla on kaksi lasta yhdessä muusikkomiehensä John Legendin kanssa.

Luna, 4, ja Miles, 2.

Lue myös:

    Uusimmat