Maailmankuulu muotilehti julkaisi suomalaissuunnittelijan näyttäviä asuja: "Kun kaikkensa antaa, niin asioita tapahtuu"

5:46
Riikka Ikäheimo MTV Uutisten haastattelussa.

Suomalainen muotisuunnittelija Riikka Ikäheimo teki sopimuksen muotilehti Vanity Fairin kanssa.

Suomalaisen itseoppineen muotisuunnittelija Riikka Ikäheimon upeat Riikka Couture -merkkiset luomukset koristavat muotilehti Vanity Fairin uusinta numeroa, joka julkaistiin 1. helmikuuta.

Ikäheimo bongattiin tyylilehteen viime syksynä Pariisin muotiviikoilta, jossa hän esitteli mallistoaan ensimmäistä kertaa.

– Olen odottanut sitä todella pitkään. Tälle tielle halusin lähteä ja töitä on tehty kovaa. Uskomatonta, kun kaikkensa antaa, niin asioita tapahtuu, Ikäheimo toteaa.

Yhteistyön tarkoituksena on voimaannuttaa Ikäheimon brändiä ja esitellä suunnittelijan mallistoa eri artikkeleissa. Tunnettavuus on valttia muotisuunnittelijalle ulkomailla.

– Haluaisin ulkomaille. Siellä ovien avaaminen on ehkä helpompaa, koska tämäkin lehti tunnetaan siellä. Minun tekemiseni noteerataan paremmin, Ikäheimo kertoo.

Ikäheimon pukuja on nähty useilla suomalaisilla ja ulkomaalaisilla tähdillä, kuten Minttu Räikkösellä,Anna Abreulla,Evelinalla ja Bebe Rexhalla. Muotitaiteilija on suunnitellut asun myös idolilleen Britney Spearsille. 

"Olisi ihanaa päästä pukemaan naisia ympäri maailmaa"

Ikäheimon Naked dress -tyyliset pitsiasut hurmaavat ja kietaisumalliset mekot sopivat kaikenkokoisille vartaloille.

– Olisi ihanaa päästä pukemaan naisia ympäri maailmaa. Se on se mitä haluaisin. Luoda puvuilla iloa kaikille.

Suunnittelijalla on yhteistyö meneillään myös rocktähti Bebe Rexhan kanssa. Tähti kävi Suomessa ja vei liudan suunnittelijan pukuja mukanaan Yhdysvaltoihin.

– Hän kävi Suomessa ja lähti pukujen kanssa kotiin. Saa nähdä tuleeko niitä käyttöön punaisella matolla. Hän otti yhteyttä ja halusi niitä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja