Huima viimeinen kierros! Uskomattoman nousun kaukaa kärjen takaa tehnyt Aron Canet joutui antautumaan vasta viimeisissä mutkissa

Saksan Moto3-osakilpailu huipentui viimeisen kierroksen taistoon. Lopulta vahvin oli italialainen Lorenzo Dalla Porta.

Heti startissa riitti draamaa, kun Gabriel Rodrigo ja Alonso Lopez kaatuivat vaarallisen näköisesti keskelle rataa.

Kisan kovimmasta suorituksesta vastasi vasta 22. lähtöruudusta lähtenyt Aron Canet, joka nousi hiljalleen kohti kärkeä ja viimeiselle kierrokselle lähdettäessä espanjalainen nousi jo kärkeen.

MotoGP-kausi C Morella!

Saksan GP:n lähetykset 6.7.-7.7.

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Johto ei kuitenkaan kestänyt loppuun asti, vaan pitkään kisan kärjessä ajanut Lorenzo Dalla Porta otti omansa viimeisissä mutkissa ja ajoi maaliin voittajana vain 0,072 sekuntia ennen tallikaveriaan Marcos Ramirezia. Canet oli lopulta kolmas.

Tuloksen myötä Dalla Porta nousi Moto3-luokan MM-sarjan kärkeen. Canet putosi toiseksi ja on nyt kahden pisteen päässä Dalla Portasta.

Suomalaistalli Red Bull KTM Ajon turkkilaiskuljettaja Can Öncü pääsi taistelemaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella kärkijoukossa, mutta hiipui lopulta taaemmas. Öncü onnistui kuitenkin nappaamaan kauden avauspisteensä ollen 14.

Katso Moto3-kilpailun lopputulokset täältä (motogp.com).