Hurja taistelu Moto3-kisan voitosta – lämmittelyssä kaatunut paalupaikkamies pusersi kärkeen viimeisessä mutkassa

Paalupaikalta Argentiinan Moto3-luokan kisaan startannut Jaume Masia kiri voittoon Termas de Rio Hondon radalla sunnuntaina.

MotoGP-kausi C Morella!

Argentiinan GP:n lähetykset 30.-31.3.
Su: Osakilpailut Moto3 klo 17.45, Moto2 klo 19.05, MotoGP klo 20.55

Argentiinan MotoGP-osakilpailu ilmaiseksi myös Subilla ja mtv.fi-palvelussa!

C Moren sivuille tästä

Kisan voitosta käytiin todella tiukka kamppailu, sillä viimeisellä kierroksella pääryhmässä ajoi peräti 16 kuljettajaa. Viimeisiin mutkiin tultaessa kisaa johti vielä Gabriel Rodrigo, mutta muut puristivat väkisin kotiyleisön edessä ajaneen argentiinalaisen ohi.

Lopulta vahvin oli paalulta startannut Masia, joka puristi 0,108 sekunnin erolla ruutulipulle ennen Darryn Binderiä. Uransa ensimmäisen voiton napannut espanjalainen kaatui aamun lämmittelysessiossa todella rajusti, mutta ei onneksi loukannut itseään.

Myös Binderin suoritus oli huima, sillä hän starttasi kisaan lähtöruudusta 20. Viimeisellä kierroksella riitti muutenkin tapahtumia, kun juuri Binder kilkkasi Lorenzo Dalla Portan ulos voittotaistelusta. Kolmanneksi kisassa ajoi italialainen Tony Arbolino.

Suomalaisen Red Bull KTM Ajo -tallin Can Öncü kaatui kisan seitsemännellä kierroksella, mutta pystyi jatkamaan kilpailua. Turkkilaisen vauhti ei kuitenkaan riittänyt kärkikahinoihin. Öncü oli maalissa 26:s.

Suora lähetys Argentiinan MotoGP-osakilpailusta ilmaiseksi myös Subilla ja mtv.fi-palvelussa sunnuntaina klo 20.40 alkaen!