Huima päivitys Tiger Woodsista: "Hän moukaroi palloja" – supertähden kengät hämmästyttivät suurturnauksen alla

1:50
Tältä näytti Tiger Woodsin turmapaikalla helmikuussa 2021 – golftähti irrotettiin autosta leikkurin avulla.

Tiger Woods pelasi yhdeksän harjoitusreikää Augustan klassikkokentällä maanantaina, mikä vahvisti entisestään käsitystä siitä, että golfin supertähti ottaa osaa torstaina alkavaan Masters-turnaukseen. 

Woods, 46, ei ole pelannut PGA-kiertueella sitten marraskuun 2020. Urallaan 15 major-turnausta voittanut Woods joutui auto-onnettomuuteen helmikuussa 2021, minkä seurauksena hänen oikeaa jalkaansa operoitiin useaan otteeseen. 

Woods on puhunut onnettomuuden jälkeen, että jalan amputoiminen oli lähellä. Hän on myös todennut, ettei täysipainoinen paluu kiertueelle ole enää mahdollista, mutta yksittäisten turnausten pelaaminen on.

Nyt tuo on lähellä toteutua. 

Woods kiersi Augustan kenttään huippupelaaja Justin Thomasin ja golflegenda Fred Couplesin kanssa maanantaina. Kolmikkoa seurasi sadat innokkaat Woods-fanit. 

– Hän moukaroi palloja, Couples totesi Reutersin mukaan, mikä on lupaava merkki Woodsin pelikunnosta. 

Woods on voittanut Mastersin viidesti. Niistä ikimuistoisin on vuoden 2019 mestaruus – se oli Woodsille ensimmäinen major-titteli 11 vuoteen. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

– Olen varma, että hän astelee pelaamaan torstaina. Se ei ole hämmästyttävää, sillä hän on kaikkien aikojen paras pelaaja, Couples ennusti. 

Kolminkertainen major-voittaja Padraig Harrington jännittää Woodsin osallistumispäätöstä, jota odotetaan tiistaina. 

– Tiger ei pelaa, jos hän ei usko voittoon. Hän ei tule vain vilkuttelemaan yleisölle. Hän yrittää voittaa turnauksen. Ja tällä hetkellä näyttää siltä, että hän pelaa.  

Nike joutui selittämään

Woods on ollut koko uransa ajan urheiluvälinevalmistaja Niken näkyvimpiä mannekiineja. Moni hieraisikin silmiään Augustassa sunnuntaina, kun Woodsilla oli kentällä jalassaan FootJoyn kengät. 

Nike selvitti hämmästyttävää kenkävalintaa. 

– Kuten golfanit ympäri maailmaa, iloitsemme Tigerin paluusta kentälle. Hän on uskomaton urheilija, ja on ilmiömäistä nähdä hänen palaavan peliin pariin tällä tasolla. Hänen tarinansa on edelleen urheilua suurempaa ja se inspiroi meitä kaikkia. Kun hän tekee paluutaan, teemme töitä hänen kanssaan vastataksemme hänen uusiin tarpeisiinsa, Nike kommentoi ESPN:lle

Masters-turnaus käynnistyy torstaina ja päättyy sunnuntaina. Mestaruutta puolustaa japanilainen Hideki Matsuyama

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja